AKIL OYUNLARI FESTİVALİ SONA ERDİ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN FESTİVALDE DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
 Tarih: 26-04-2024 22:08:23
AKIL OYUNLARI FESTİVALİ SONA ERDİ

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Akıl Oyunları Festivali’nde, yüzlerce öğrenci kıyasıya mücadele etti. Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen festivalde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Belediye ve  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen festivale 57 okuldan 231 öğrenci katıldı. Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen festivalde ilkokul ve ortaokul öğrencileri, mangala, pentago, küre, equilibrio, Q-Bitz, reversi ve kulami kategorilerinde hünerlerini gösterdi. Öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada çocuklar hem yarıştı hem de eğlendiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı. Video gösterimi ile başlayan program, Nihat Sami Banarlı Ortaokulu öğrencileri tarafından sunulan halk oyunları gösterisi ile devam etti.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ

Büyük rekabet içinde geçen festivalde dereceye girenlere ödülleri verildi.  Başarılı olan çocuklara Başkan İsmet Yıldırım tarafından hoverboard, numbers oyunu, bisiklet ve tablet hediye edildi. Hediyelerini Yıldırım'dan alan çocuklar, çok beğendiklerini söyleyerek, teşekkür ettiler.

ÇOCUK VE GENÇLERİMİZİ HAYATA HAZIRLIYORUZ”

Ödül töreninde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, şunları söyledi:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlamamız, devletine ve milletine bağlı olarak yetiştirmemiz gerekiyor. Çünkü bir sanat dalı, spor ve akıl oyunlarıyla ilgilenen çocuklar hayata bağlanıyor ve daha sosyal oluyor. Bu tür oyunlar ve etkinliklerle ilgilenen çocuklarımızın kendisini daha değerli hissettiğini düşünüyorum. Onun için başta Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Kaymakamlığı, öğretmenler, aileler ve özellikle de yavrularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI