Zlatan Ibrahimovic, Hakan Çalhanoğlu'na sataştı!

Serie A'da şampiyon olan Milan'da Zlatan Ibrahimovic, şampiyonluk turunda otobüste taraftarları selamlarken mikrofonu aldı ve eski takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu'na sataştı.
 Tarih: 24-05-2022 11:00:00
Zlatan Ibrahimovic, Hakan Çalhanoğlu'na sataştı!

İtalya Serie A'nın 38'inci haftasında deplasmanda Sassuolo'yu 3-0 mağlup eden Milan, Inter ile girdiği kıyasıya mücadelede kazanan taraf olmayı bildi ve şampiyonluğa ulaştı.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN ŞANSSIZLIĞI

Milan'ın şampiyonluğu milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun şanssızlığını gündeme getirdi. Geçen sezon Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, Inter'e karşı şampiyonluk mücadelesi vermiş ancak mutlu sona ulaşan taraf Inter olmuştu.

Bu sezon başında Milan'dan ayrılarak Inter'e imza atan Çalhanoğlu, bu kez Inter formasıyla Milan'a karşı şampiyonluk yarışı verdi ve kupayı Milan müzesine götürdü. Yıldız oyuncu, eski takımı Milan'ın şampiyon olmasıyla birlikte İtalya'da bir kez daha lig şampiyonluğu yaşayamayarak lanetini bozamadı.

Bu sezon Inter formasıyla 45 resmi maçta görev yapan Hakan Çalhanoğlu, 8 gol ve 12 asistlik katkı yaptı. Milli oyuncumuz, Inter'de İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA SATAŞTI

Zlatan Ibrahimovic, 11 yıl sonra gelen tarihi şampiyonluğun kutlamalarında Milan taraftarlarından Hakan Çalhanoğlu'na mesaj göndermelerini istedi. Deneyimli oyuncu, "Hakan Çalhanoğlu'na mesaj gönderelim... Duymuyorum! Haydi Hakan için mesaj gönderelim..." diyerek milli futbolcuya sataştı.

Şampiyon Milan'da taraftar, sezon başında Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu'nun her fırsatta protesto ediyor. Hemen hemen her kutlamada milli futbolcunun aleyhine tezahüratlarda bulunurken aynı zamanda ağır şekilde tepki gösteriyorlar.

Milli yıldız ayrıca sezon boyunca her Milano derbisinde ıslıklanmıştı.

ZLATAN IBRAHIMOVIC - HAKAN ÇALHANOĞLU GERGİNLİĞİ ESKİYE DAYANIYOR

Milan'da bir dönem birlikte oynayan Zlatan Ibrahimovic - Hakan Çalhanoğlu ikilisinin arasındaki gerginlik eskiye dayanıyor. Zamanında aralarından su sızmayan takım arkadaşlarının yakınlığı, Hakan Çalhanoğlu'nun Milan'dan Inter'e transfer olmasının ardından bozulmuştu.

Ibrahimovic son çıkardığı kitabı Adrenalina'da Hakan Çalhanoğlu'dan da bahsetmiş ve milli futbolcunun kendisi sayesinde sınıf atladığını öne sürmüştü. İsveçli yıldız ayrıca, Hakan Çalhanoğlu'nun Christian Eriksen'in trajik durumundan faydalandığını iddia ederek, kitabında şu ifadelere yer vermişti:

"Takıma verdikleri için kendisine teşekkür etmemiz ve gelecek için en iyisini dilememiz gerekiyor. Söylemesi kulağa kötü geliyor. Ama Hakan Çalhanoğlu trajik bir durumdan faydalandı. Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan Avrupa Şampiyonası maçının ortasında Danimarkalı ve Inter oyuncusu Eriksen kalp krizi geçirdi. Inter'in o pozisyonda bir oyuncuya ihtiyacı vardı ve Hakan'ı aldılar. O bölümden önce ne Inter'den ne de başka bir kulüpten kendisine hiçbir teklif gelmemişti. Hakan iyi biridir. Ve benim sayemde çok büyüdü. Cesaret, özgüven kazandı ve şimdi onun meydan okuması şu: ' Aynı şeyleri Ibra'sız yapabilir miyim?"

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI