YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: AK PARTİ KARTAL

ÇALIŞMA TEMPOSUNU HIZLANDIRAN AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAKAYA AYNI GÜN 4 İFTAR VE 4 SAHUR PROGRAMINA KATILDI
 Tarih: 26-03-2024 13:33:06
YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: AK PARTİ KARTAL

AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Hüseyin Karaya, seçimlere sayılı günler kala olağanüstü bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mimar Hüseyin Karakaya, 24 saate onlarca görüşme ve program sığdırırken bir günde 4 iftar ve 4 sahur programına katıldı.

Çalışkanlığı, mütevazılığı ve sempatik kişiliğiyle gönülleri fetheden AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Karakaya 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını iyice hızlandırdı.

Bu kapsamda her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Karakaya’nın yoğun programı görenleri hayrete düşürüyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan Karakaya, imsak vaktine kadar dur durak bilmeden sahada vatandaşlarla bir araya geliyor. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan koşturan Karakaya, 24 saate onlarca görüşme ve program sığdırırken 4 iftar ve 4 sahur programına katıldı.

İftar ve sahur programlarının dışında esnaf ziyareti de yapan Mimar Karakaya, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek projelerini anlattı. 

Mimar Karakaya, Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Bingöl Sitesi’nde de vatandaşların kentsel dönüşüm konusundaki sorularını yanıtladı.

Hüseyin Karakaya’nın temposunu daha da artıracağı ve 31 Mart Pazar akşamına kadar ziyaret ve görüşmelerini daha da sıklaştıracağı belirtiliyor.  

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI