YEREL SEÇİME DOĞRU

İYİ PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN: ‘’ATAŞEHİR’İ SEVENLERE EMANET EDİN. SEÇİMLER İÇİN DEĞİL NESİLLER İÇİN OY KULLANALIM’’
 Tarih: 01-02-2024 19:42:51   Güncelleme: 02-02-2024 05:14:51
YEREL SEÇİME DOĞRU

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, ‘’Buradan komşularıma seslenmek istiyorum. Kıymetli komşularım, kardeşlerim, yeğenlerim, ablalarım, ağabeylerim Ataşehir’i sevenlere emanet edin.Seçimler için değil nesiller için oy kullanalım’’ dedi.

Bültenİstanbul’un konuğu olan Ali Coşkun, açıklamalarda bulanarak, soruları cevaplandırdı.

‘’Ataşehirliler size neden oy versin?’’ soruna  ‘’Ataşehirliyim en büyük nedeni bu’’ diyen Coşkun, Ataşehir’in problemlerini, sorunlarını bugüne kadar yaşayan bilen bir insan olduğuna işaret etti. Siyasete dahil olduktan sonraki süreçte sorunların neden çözülemediği, bunları nasıl çözülebileceği konularına daha farklı açıdan bakmaya başladığını anlatan Coşkun, Ataşehir’i evi olarak gördüğünü, evinde sağlamaya çalıştığı rahat, sıcak, mutlu ve huzurlu ortamın aynı şekilde Ataşehir’de olmasını istediğini bildirdi.

ATAŞEHİR’İ HEM YAŞAYAN HEM YAŞANABİLİR ATAŞEHİR HALİNE GETİRMEK İÇİN BURADAYIM

Ali Coşkun, ‘ O yüzden burada yaşayan bütün komşularımın, kardeşlerimin ağabeylerimin, ablalarımın, yeğenlerimin rahat, huzurlu bir yaşam sürmesi için uğraş vereceğim. Ben Ataşehir’i hem yaşayan hem yaşanabilir Ataşehir haline getirmek için buradayım ‘’ diye konuştu.

‘’Ataşehirliler’in size yaklaşımları nasıl? ‘’ sorusu üzerine Ali Coşkun, yaklaşık 3-4 aydır belediye başkan aday olarak sokaklarda olduğunu ve temaslarında vatandaşların kendisini hep olumlu karşıladıklarını söyledi..

Ataşehirliler’in bir değişim talepleri olduğunun altını çizen var Coşkun, ‘’ Aslında bir sıkışmışlıkları var. Bugüne kadar son 20 yıllık süreçte A partisi, B partisi olarak hakları varken burada üçüncü parti olarak üçüncü aday olarak karşılarına çıkıyor olmamızdan mutluluk duyuyorlar ve ‘Ataşehir’i bilen yaşayan  iyi bir insanın burada olması bize güvence huzur veriyor’ diyorlar’’ şeklinde konuştu.

İYİ Parti Ataşehir Başkan Adayı Coşkun, ‘’Belediye başkanı seçilmeniz durumunda öncelik vereceğini projenizden bahseder misiniz?’’ sorusu üzerine, bütün projelerinin bir anda başlayacağını vurgulayarak, ilçede hali hazırda çözüme kavuşması gereken mülkiye, imar, kültür alanları, trafik, gençlik merkezleri, parklar ve yaşam alanlarıyla ilgili sorunlar bulunduğunu kaydetti.

1 NİSAN’DAN İTİBAREN HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARA BAŞLANACAK

‘’1 Nisan’dan itibaren hızlı bir şekilde çalışmaya başlanacak, bunlar projelendirilecek, tartışılacak üzerinde ondan sonra hızlı bir biçimde belli bir zaman içinde hayata geçirilmeye başlanacak’’ diyen Coşkun şöyle devam etti:

‘’Ataşehir’in belediyesinin kapıları olmayacak. Bütün halkımız içeri girebilecek ve her Çarşamba günü sabah 10.00 ile 18.00 arasında bütün Ataşehirli komşularımız belediyeye gelip birebir temas etme imkanı yakalayacaklar. Ve aslında bütün sorunlar da bu şekilde çözüme kavuşmaya başlayacak. Projelerin hepsi aynı anda başlar kimi 6 ay, kimisi 2 yıl kimi 3 yıl sürer hepsi aynı anda başlar, kademe kademe devreye alınması için zaman dilimleri var. Hiç bir zaman yapamayacağım bir projeyi vaat etmek istemiyorum. Yapabileceğim hem kendime hem ekibime güvendiğim projeleri sunacağız ve bunları hayata geçireceğimizi deklare edeceğiz.''

‘’Kadın ve çocuklara yönelik projeleriniz nelerdir?’’ sorusuna da doğumla başlayan büyüme süreçlerinde çocukların yanlarında olacaklarını, ifade eden Coskun, kreşleri yeterli hale getireceklerini böylelikle,  annelerin nefes almasına imkan tanıyacaklarını, çalışmak isteyen annelerin de anneler çocuklarını güvendikleri kreşlere çok makul fiyatlarla bırakabileceklerini bildirdi.

 ATAŞEHİR ASLINDA EĞİTİMİN KÜLTÜRÜN MERKEZİ HALİNE GELECEK

İYİ Parti Ataşehir Başkan adayı Coşkun, şunları anlattı:

‘’Bunun yanında  her mahallemizin bir caddesi olacak.Her 4 mahalleye büyük bir cadde planlıyoruz. Bunların içinde günübirlik de olsa saatlik de olsa annelerin çocuklarını bırakabilecekleri alanlar olacak. Anneler rahatca gelip sosyalleşme imkanı nefes alma imkanı yakalayacaklar. Bu caddelerin içinde kafeler olacak, resim drama kültür sanatla ilgili sosyalleşebilecekleri  aklınaza gelebilecek, ihtiyaç duyulan kişinin yaşam alanında olması gerekenlerin hepsi bu caddede var olacak. Biz Ataşehir’i  Ataşehir’in dışına giden değil, komşu ilçedekilerin gelmesine olanak tanıyacağız. Ataşehirin her mahallesinde farklı bir güzellik her sokağında farklı bir durumla karşı karşıya kalacaklar.Nasıl ki  yurt dışına gidip bir Belçika’da, Venedik’ te bir Roma’da farklı ülkelerde farklı farklı sokaklarda yürürken bir farklı bir haz keyif yaşıyorlarsa aynısını Ataşehir’e getireceğiz. Ataşehir aslında eğitimin kültürün merkezi haline gelecek.’’

Ataşehir’de üniversite sayısının sürekli artığına işaret eden Coşkun, çocuk ve gençlerin, opera ve tiyatro salonlarının bulunduğu yerlerde yetiştirileceklerini belirtti.

Ali Coskun, robotik kodlamalar, yapay zekanın devreye alınması gibi çok çeşitli konuların da yavaş yavaş devreye alınacağını da söyledi..

Engelliler için kendilerini geliştirebilecekleri merkezler kuracaklarını, onlara ürünlerini satışa çıkarabilecekleri imkanlar verileceğini kaydeden Coşkun, engelli vatandaşların hayata bağlanmaları ve sosyalleşmeleri için belediyenin tüm imkanlarını ortaya koyacaklarını kaydetti.

Ataşehir’de üniversite öğrencisi sayısının yüksek olduğunu, bir çoğunu maddi imkansızlıklar içinde olduğunu dile getiren Coşkun, ders vermek isteyen üniversite öğrenciyle ders almak isteyenleri makul  ücretlerle buluşturulacağını anlattı.

Yapa zekayla birlikte geri dönüşüm konusunda da bir uygulama başlatılacağını, kart sistemiyle vatandaşlara puanlar verileceğini ve kazanılan puanlarla alışveriş etme fırsatı sunulacağını aktaran, ‘’Aslında Ataşehir’de kısa bir zaman içinde yoksul bir ev kalmayacak, beslenme problemi yaşayan bir ev kalmayacak. Biz burada belediye olarak sosyal belediyeciliği devreye koyacağız.  Çünkü Ataşehir’in kaynakları buna müsait’’ dedi.

İLK VE ORTA OKUL ÖĞRENCİLERİMİZE SABAH KAHVALTISI VE ÖĞLEN YEMEĞİ VERMEYİ PLANLIYORUZ

İlk ve ortaokul çağındaki çocukların yeterli beslenemedikleri durumda hem bedensel hem de zeka gelişimlerinin yavaşladığını vurgulayan Coşkun ‘’Gerekli izinleri almak kaydıyla ilk ve orta okul öğrencilerimize sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği vermeyi planlıyoruz’’ şeklinde konuştu.

17 MAHALLESİ AYNI SEVİYEYE GELECEK EN AZINDAN YAKIN OLACAK

İYİ Parti Ataşehir Başkan Adayı Ali Coşkun sözlerini şöyle tamamladı:

‘’Benim hayat amacım insana dokunmak insanı bir yerden bir yere taşımak  Ataşehir’in 17 mahallesi var, 17 mahallesi aynı seviyeye gelecek en azından yakın olacak. Burada yoksul kalmayacak işsizlik kalmayacak kültür ve sanatın müzelerin olduğu bir Ataşehir olacak. Ataşehir, sadece finans merkeziyle değil, dünyanın kültür merkezlerini n olduğu bir alan haline gelecek, burada yaşayan komşularımız mutlu,  huzurlu sağlıklı kendini geliştirilen bir birey haline gelecek. Buradan komşularıma seslenmek istiyorum.  Kıymetli komşularım, kardeşlerim, yeğenlerim ablalarım, ağabeylerim Ataşehir’i sevenlere emanet edin. Seçimler için değil nesiller için oy kullanalım. Hepinizi sevgiyle saygıyla tekrar tekrar selamlıyorum.’’  

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Editör: NESİME SADIKOĞLU ERGÖNEN   Kaynak: Bülten İstanbul
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI