YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK DERS ZİLİ ÇALDI

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk der zili çaldı. Pandemi nedeniyle bir buçuk yıldır okuldan ve arkadaşlarından ayrı kalan öğrenciler için hasret bitti.
 Tarih: 06-09-2021 11:35:56
YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK DERS ZİLİ ÇALDI

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Pendik Kurnaköy Mahallesi’nde bulunan  Semiha Kıraç ilkokulu bahçesinde eğitim yılının ilk günü nedeniyle bir proğram düzenlendi.  Programa Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ve Semiha Kıraç İlkokulu öğretmenleri ile öğrencileri katıldılar.

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya; “2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının, heyecanla bekleyen 135 bin sevgili öğrencimiz başta olmak üzere, kıymetli velilerimiz ve emektar öğretmenlerimiz için sağlıkla başlayıp devam etmesini gönülden temenni ediyorum” dedi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; “Çocuklarımızın heyecanla beklediği gün geldi. Bugün özlemini duyduğumuz okullarımıza kavuşma günü... 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun.” Dedi.

Protokolün açılış ve selamlama konuşmaları ardından okul öğrencilerinden temsili şiir sunumu yapıldı. Okul zilini çalıp ders yılını aşlatmak üzere protokol sahneye geldi ve okul öğrencileriyle birlikte zili çaldılar. Program sonrası protokol okulu gezdiler.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI