YARIN İMZALAR ATILIYOR!

Tarihinde ilk defa Spor Toto 1. Lig’e yükselen Pendikspor, şimdi de inşaat sektörünün köklü firmalarından SİLTAŞ Yapı ile stat isim ve yeni sezon formasında göğüs sponsorluğunu kapsayan sponsorluk anlaşması ile de daha da güçleniyor. Yarın saat 11:00’de Pendik Divan Otel'de SİLTAŞ Yapı Yönetimi ile Pendikspor Yönetimi sponsorluk imza töreni düzenleyecek.
 Tarih: 11-08-2022 15:14:57   Güncelleme: 27-10-2022 19:25:57
YARIN İMZALAR ATILIYOR!

YENİ SEZON FORMALARI TANITILDI

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden olan Pendikspor, yeni sezonda yeşil sahada giyeceği formaları Youtube Fenomeni Seyfi Boz'un da yer video ile taraftarının beğenisine sundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi ve Pendikspor Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Onur Durası, Pendikspor’un yeni sezon formalarını sosyal medya fenomeni Seyfi Boz’u Pendikspor’a transfer hikayesi kurgulanarak bir komedi video ile tanıtıldı.

BEN PENDİK DEVLET HASTANESİ’NDE DOĞDUM

Seyfi Boz yol kenarında telefonla konuşurken, yanında duran siyah minibüsünün içinden Pendikspor Yöneticisi Onur Durası tarafından minibüse çağırılıyor. Durası, Seyfi’ye Pendikspor’a 200 bin dolar karşılığında transfer edileceğini söylemesi üzerine Seyfi’de kendisinin Pendik Devlet Hastanesi’nde doğduğunu kendisinin doğuştan Pendikli olduğunu söylüyor. Sosyal medyada paylaşılan video binlerce kişi tarafından izlendi.

ŞAMPİYONLUĞUN KISA HİKAYESİ…

Geçen sezon,TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Pendikspor, oynadığı 34 maçta; 24 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak tarihinde ilk kez Spor Toto 1. Lig'e yükseldi.  Pendikspor Yönetimi’nin yaptığı başarılı transferler ve Altay SK’nın başarılı teknik adamı Osman Özköylü’yü geçen sene renklerine bağlaması şampiyonluğun kapılarını araladı.

1950 yılında kurulan Pendikspor’un 72 yıllık yolculuğunda; Spor Toto 1. Lig’e yükselmesinin altında yatan başarıları sıralayacak olursak; Pendikspor’a en büyük desteği yağmurda, karda takımını yalnız bırakmayan Pendikspor taraftarı verdi. Pendikspor Yönetimi’nin geçen sene Altay SK’dan renklerine bağladığı Teknik Direktör Osman Özköylü’nün de emeği çok oldu. Özköylü, kısa sürede Pendikspor oyuncularıyla ve yönetimiyle uyum sağlayarak takımını şampiyonluğa ulaştırmayı başardı.

 

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİKSPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI