ÜSKÜDAR’DA YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

ÜCRETSİZ OLAN YAZ SPOR OKULLARINA 4-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLARI KAPSIYOR
 Tarih: 25-06-2024 14:19:17
ÜSKÜDAR’DA YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Üsküdar Belediysi’nn Yaz Spor Okulu’na kayıtlar, bugün başladı. 1 Temmuz ile 5 Eylül tarihleri arasında Üsküdarlı çocukları sporla dolu bir yaz bekliyor.

Çocukların fiziksel aktivitelerini artırarak yaz tatilini verimli geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları’na Üsküdar ilçesinde ikamet edenler için kayıt yaptırılabilir. 4-14 yaş arası çocuklara yönelik okullarında beceri gelişimi ve eğitsel oyunlar, voleybol ve basketbol branşlarında eğitimler verilecek.

Eğitimler, hafta içi dört gün boyunca saat 10.00 -17.00 saatleri arasında, 55’er dakikalık seanslar halinde Çavuşdere Spor Sarayı, Vakıfbank Spor Sarayı ve Muhsin Yazıcıoğlu Spor Sarayı’nda yapılacak.

Her çocuk sadece bir spor branşı için haftada iki gün olmak üzere kayıt yaptırabilir. Üst üste üç kez eğitimlere katılmayan çocukların kaydı silinecek ve sıradaki yedek üyeler davet edilecek. Yaz Spor Okulları’na kayıt için Üsküdar Belediyesi’ni internet sitesinden üzerinde kayıt formu doldurulması gerekiyor.

 

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜSKÜDAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI