ÜSKÜDAR’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

ÜSKÜDARLILAR CUMHURİYETİN KURULUŞUNU RAFET EL ROMAN VE İLYAS YALÇINTAŞ KONSERİ İLE KUTLADI. HAREM MEYDANINDAKİ KUTLAMALARI 25 BİN KİŞİ İZLEDİ
 Tarih: 29-10-2021 15:00:00
ÜSKÜDAR’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyetin 98'inci yılını Harem Meydanı'nda büyük bir coşkuyla kutlayan Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen konserde, İlyas Yalçıntaş ve Rafet El Roman sahne aldı. Üsküdarlı vatandaşlar soğuk havaya rağmen konsere yoğun ilgi gösterdi. Harem meydanında konser için yaklaşık 25 bin kişi toplandı.

Üsküdar Belediyesi Cumhuriyetin 98'inci yılına özel, Harem Meydanında konser etkinliği düzenledi. Konserde ünlü sanatçılar İlyas Yalçıntaş ve Rafet El Roman sahne alarak şarkılarını Üsküdarlı vatandaşlar için seslendirdi. Konsere katılım sağlayan vatandaşlar, şarkılar eşliğinde coşkulu anlar yaşadı.

Vatandaşlar havanın soğukluğuna aldırış etmeden konsere yoğun ilgi gösterdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sahneye çıkarak sanatçıları tebrik edip hediyelerini takdim etti. Mikrofonu eline alan Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, vatandaşları selamlayarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Yarın gerçekten güzel bir gün. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98'inci yıldönümü. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyoruz. Bu gök kubbenin altında, bu al bayrağın altında, hep birlikte huzur içerisinde yaşayalım inşallah. Sizleri çok seviyoruz sevgili gençler. İyi ki varsınız, iyi ki Türkiye var, iyi ki Cumhuriyetimiz var. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Konsere katılan ve eğlendiğini belirten Üsküdarlılar düşüncelerini, “Gerçekten çok güzeldi. Pandemiden sonra arkadaşlarımızla birlikte çok iyi geldi, eğlendik. Bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ederiz. Havanın soğuk olmasına rağmen çok eğlendik. Ortam çok güzeldi, sıcaktı” sözleriyle dile getirdi.

 

KONSER VİDEO LİNKİ : https://we.tl/t-8PHy28mEDM

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜSKÜDAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI