ÜMRANİYELİ GENÇLER KAMP ATEŞİNİN ETRAFINDA BULUŞACAK

Ümraniye Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Ümraniyeli gençlere yönelik bir kamp programı düzenleyecek. Kontenjanın sınırlı olduğu kampa katılmak isteyen gençler müracaatlarınıonline olarak yapabilecek.
 Tarih: 17-06-2022 16:59:17   Güncelleme: 17-06-2022 17:10:17
ÜMRANİYELİ GENÇLER KAMP ATEŞİNİN ETRAFINDA BULUŞACAK

Ümraniye Belediyesi gençlere yönelik önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Nisan 2019’da göreve gelen İsmet Yıldırım, başkanlık görevini devraldığından beri her fırsatta gençlerle bir araya gelerek, onlarla vakit geçiriyor. Belediye bünyesinde yer alan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü hem sportif anlamda, hem de gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikler anlamında ses getiren işler ortaya koyuyor.

Ümraniye Belediyesi bu kez de 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sona erecek olması nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte bir kamp programı organize etti. 21-25 Haziran tarihleri arasında Tuzla’da bulunan Ömer Halisdemir Kamp Alanı’nda düzenlenecek olan etkinliğe 16-25 yaş arası erkekler kabul edilecek. Kontenjanın 120 kişiyle sınırlı olacağı kampta; voleybol, futbol, ip parkuru, tırmanma duvarı, okçuluk ve atıcılık gibi aktiviteler yer alacak. Gençler ayrıca ateş başında toplanarak keyifli ve unutulmaz sohbetler gerçekleştirecek. Kızların da katılabileceği kamp programının planlama aşaması ise devam ediyor.

Başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

bit.ly/EGenclikKampi

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI