ÜMRANİYE’DE ERZİNCANLILAR İFTARDA BULUŞTU

“Anadolu Ümraniye’de” programları sürüyor. Ümraniye Belediyesi bu hafta da Ümraniye’de yaşayan Erzincanlıları iftar yemeğinde bir araya getirdi. Erzincanlı hemşehriler programda özlem giderdi.
 Tarih: 11-04-2022 17:37:44
ÜMRANİYE’DE ERZİNCANLILAR İFTARDA BULUŞTU

Ümraniye Belediyesi ilçedeki kültürel zenginliğe dikkat çekmek ve memleketlerinden ayrı yaşadıkları için özlem içerisinde olan Ümraniyelileri bir araya getirmek amacıyla her hafta farklı bir şehrin derneklerini misafir ediyor. “Anadolu Ümraniye’de” programında kez de Ümraniye’de ikamet eden Erzincanlılar ağırlandı. Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve Erzincan köy derneklerinin mensupları katıldı. Programda Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan belgesel film ilgiyle izlendi. Salondakiler izledikleri filmle hem Erzincan’ın güzelliklerini görüp, hem de hasret giderdi.

Başkan İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “Bu güzel günde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan-ı Şerif’imiz mübarek olsun. Cenab-ı Allah nice Ramazan’lara sıhhat içinde kavuşmayı nasip etsin. Erzincan, bir başka yer. Türkünün de söylediği gibi, can Erzincan. Sizler de can kardeşlerimizsiniz. Erzincan her zaman memleketinin bir meselesi olduğunda yanında olmuştur. Erzincan’dan güzel insanlar çıkmış” dedi. “Anadolu Ümraniye’de” programları hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, “Bu programlar vesilesiyle bir nebze de olsa sıla hasretini gidererek, memleketinizi ayağınıza getiriyoruz. Derneklerimizi bir araya getirerek hasbıhal ediyoruz” diyerek konuşmasına son verdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI