ÜMRANİYE’DE ÇOCUK OYUN SOKAĞI AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİNCE YAPTIRILAN SOKAK VE MUHTARLIK BİNASI TÖRENLE HİZMETE SUNULDU
 Tarih: 24-02-2024 10:29:23
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK OYUN SOKAĞI AÇILDI

Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası törenle  hizmete açıldı.

Başkan İsmet Yıldırım’ın çocuklarla birlikte yaptığı açılışını yaparak hizmete sunduğu sokakta çok amaçlı saha, halı saha ve çocuk oyun gruplarına kadar her detay düşünüldü.

Yamanevler Mahallesi’nde toplam 2 bin 464 metrekare trafiğe kapalı alana yapılan ve 354 metrekare yeşil alanı, 286 metrekare halı sahası, 286 metrekare çok amaçlı sahası ve 310 metrekare oyun alanıyla dikkat çeken çocuk oyun sokağında muhtarlık binası da yer alıyor.

Çocuklara mısır ve pamuk şeker ikramı yapılan törene, İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım törende yaptığı konuşmada, “Ümraniye bir başka. Doğduğumuz, büyüdüğümüz bir yer. Çok şükür yine aday gösterildim ve seçim çalışmalarımıza başladık” dedi.

İsmet Yıldırım şunları kaydetti:

“4.5 yıldır İstanbul nadasa kaldı.  Murat Kurum beyefendiyle inşallah İstanbul muradına erer ve hizmetlerimiz daha çok artar. Çünkü İstanbul’un ilçelerinde hizmetleri daha iyi bir noktaya getirmek için çok çalışmamız gerekiyor. Bu vesileyle Yamanevler Mahalle sakinlerimize çocuk sokağı ve muhtarlık binamızın hayırlı olmasını diliyorum.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI