ÜMRANİYE'DE “ANADOLU ÜMRANİYE’DE” BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Ümraniye Belediyesi, “Anadolu Ümraniye’de programları kapsamında bu kez de; Erzurum, Kars, Ardahan ve Iğdırlıları ağırladı. Programa Başkan İsmet Yıldırım da katıldı.
 Tarih: 23-05-2022 14:38:00
ÜMRANİYE'DE “ANADOLU ÜMRANİYE’DE” BULUŞMALARI SÜRÜYOR

“Anadolu Ümraniye’de” buluşmaları hayata geçtiği günden bu yana büyük ilgi görüyor. Ümraniye Belediyesi ilçedeki kültürel zenginliğe dikkat çekmek ve memleketlerinden ayrı yaşadıkları için özlem içerisinde olan Ümraniyelileri bir araya getirmek amacıyla her hafta farklı bir şehrin derneklerini misafir ediyor. “Anadolu Ümraniye’de” programında kez de Ümraniye’de ikamet eden Erzurum, Kars, Ardahan ve Iğdırlılar ağırlandı.Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen buluşmaya 21 köy derneği katıldı. Program, Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan belgesel filmin gösterimiyle başladı. Salondakiler izledikleri filmle hem memleketlerinin güzelliklerini görüp, hem de hasret giderdi.

Başkan İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “Böyle güzel bir toplantıda bir araya geldiğimiz için Mevla’ya şükrediyoruz. Ümraniye’mizde bulunan Erzurum, Kars, Ardahan ve Iğdır köy derneklerinin filmlerinin tanıtımı için bir aradayız. Bu çalışmayı iyi yaptırmışız, komşularımız çok memnun kaldı. Yapılan bu iş gerçekten kolay değil. 500 köyün filmini çektik. Derneklerimizle bir araya gelerek; hasbihâl ederek, hasret gideriyoruz. Ümraniye’mizde mahalle ve Anadolu kültürünü en güzel şekilde yaşıyoruz. Davetimize teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Program, derneklere hediye takdimi ve Fatih Yaman’ın verdiği konserin ardından sona erdi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI