ÜMRANİYE'DE “ANADOLU’DA TARİH YAZAN ANALAR” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Gençlik, Kültür ve Eğitim Merkezi’nde sahnelenen “93 Harbi’nden, Sarıkamış’a, Dumlupınar’dan Çanakkale’ye Anadolu’da Tarih Yazan Analar” adlı tiyatro oyunu izleyicilerden büyük beğeni topladı.
 Tarih: 27-12-2021 10:45:54
ÜMRANİYE'DE “ANADOLU’DA TARİH YAZAN ANALAR” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Cemil Meriç Gençlik, Kültür ve Eğitim Merkezi, yeni bir tiyatro oyununa daha ev sahipliği yaptı. Erzurumlular Derneği organizatörlüğünde düzenlenen, “93 Harbi’nden, Sarıkamış’a, Dumlupınar’dan Çanakkale’ye Anadolu’da Tarih Yazan Analar” adlı tiyatro oyunu sanatseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Anadolu’da kahramanlık gösteren; Nene Hatun, Kara Fatma, Şerife Bacı, Gördesli Makbule ve Nezahat Onbaşı gibi Türk kadınlarının şanlı mücadelesi tiyatro oyununda sahnelendi.  

Tiyatro oyunu öncesinde bir konuşma yapan Başkan İsmet Yıldırım, Anadolu’da kadınların gösterdiği mücadelenin önemine vurgu yaparak, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

İzleyicilere duygu dolu anlar yaşatan “93 Harbi’nden, Sarıkamış’a, Dumlupınar’dan Çanakkale’ye Anadolu’da Tarih Yazan Analar” adlı tiyatro oyununu izlemeye, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce de geldi. Sahnelenen oyunun ardından Başkan İsmet Yıldırım, Eski Bakan İdris Güllüce’ye katılımlarından dolayı plaket takdim etti. 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI