ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN 'ÖĞRENCİ KÖY PAZARI'NA DESTEK

Ümraniye Belediyesi tarafından bir süre önce hayata geçirilen “Öğrenci Köy Pazarı” projesi büyük ilgi görüyor. Hanımeli Çarşısı’nda kurulan ilk pazarın ardından şimdi de Tatlısu ve Madenler Mahalleleri’nde de pazar kuruldu.
 Tarih: 27-06-2022 17:33:18
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN 'ÖĞRENCİ KÖY PAZARI'NA DESTEK

Sosyal belediyecilik konusunda örnek işler yaparak adından söz ettiren Ümraniye Belediyesi yine dikkat çeken ve büyük ilgi gören bir projeyi daha hayata geçirdi. Ümraniye Belediyesi bu kez de Anadolu tarlalarında yetiştirilen ürünlerin satışının yapıldığı “Öğrenci Köy Pazarı” projesini hayata geçirdi.

Projeyle satışta görevli olan öğrencilerin gelir elde etmesi ve halkın doğal ve taze ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşması amaçlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Hanımeli Çarşısı’nda kurulan ilk pazarın ardından şimdi de Tatlısu ve Madenler Mahalleleri’nde yeni pazarlar kuruldu. Tatlısu Mahallesi’ndeki “Öğrenci Köy Pazarı” Şanlı ve Göksu Caddesi kesişiminde, Madenler Mahallesi’ndeki ise Cangül Sokak’ta pazar günleri faaliyet gösterecek.

Başkan İsmet Yıldırım, Tatlısu ve Madenler Mahalleleri’nde kurulan pazarları ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Yıldırım, hayırlı işler diledi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI