ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA VEFA ÖRNEĞİ

Ümraniye Belediyesi, bu kez de çeyrek asırdır ekmek teknelerinde alın teri dökerek, mesleklerini icra eden farklı sektörlerde faaliyet gösteren esnafa hizmet beratı verdi.
 Tarih: 09-09-2021 15:13:46
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA VEFA ÖRNEĞİ

Esnafla sık sık bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, hizmette 25 yılını tamamlamış olanlara hizmet beratı vermeye devam ediyor. Daha önce Modoko, Kadosan, DES, Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi, Çakmak Sanayi Sitesi ve İMES Sanayi Sitesi’nin esnafına verilen beratlar, bu kez de farklı iş kollarında hizmet veren emektar Ümraniye esnafına verildi.

Millet Bahçesi’nde düzenlenen berat takdimi töreninde konuşan Başkan İsmet Yıldırım, “Ömrünün 25 yılını mesleğine adayarak, ülkemizin kalkınmasında önemli bir rol oynayan esnafımız için düzenlediğimiz 25. yıl berat töreninde, burada sizlerle bulunmaktan son derece mutluyum. Ümraniye, ülkemize sanayi ve ekonomi alanında büyük faydalar sağlayan ilçelerimiz arasında üst sıralarda yer alıyor. Bizlere bu ayrıcalığı yaşatan sizlersiniz. Emektar ustalarımızdan, hevesli çıraklarına varana kadar mesleklerinin her döneminde işine sıkı sıkı bağlanarak geleceğimize yön veren değerli esnafımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI