ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN BİR SPORTİF BAŞARI DAHA

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı, U18 Turkcell Türkiye Bölgesel Kros Ligi Yarı Final Müsabakaları'nda önemli bir başarıya imza atarak üçüncü oldu.
 Tarih: 18-12-2021 09:55:22
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN BİR SPORTİF BAŞARI DAHA

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları bugüne kadar farklı branşlarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok başarı elde etti. Kulübün atletizm takımı son olarak, Bursa'da gerçekleştirilen U18 Turkcell Türkiye Bölgesel Kros Ligi Yarı Final Müsabakaları'nda mücadele eden 36 takım arasından 3. oldu. Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı elde ettiği bu dereceyle, Adana'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne katılma hakkı elde etti. Atletizm takımı, kendi yetiştirdiği sporcularla transfer yapmadan başarıya ulaşan Türkiye'deki tek kulüp olma özelliğini taşıyor.

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Atletizm takımımızı yürekten kutluyorum. Bu başarıyla bizleri mutlu ettiler. Adana'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Finalleri'nde de başarılı olacaklarına inanıyorum. Spora yaptığımız katkının bu şekilde karşılık bulması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Tüm sporcularımızın yolu açık, başarıları daim olsun" dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI