ÜMRANİYE BELEDİYESİ MAHALLEM FUTBOL TURNUVASI BİTTİ

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Mahallem Futbol Turnuvası sona erdi. İki buçuk ay süren turnuvanın şampiyonu Hekimbaşı Mahallesi oldu. Kazananlar ödüllerini Başkan İsmet Yıldırım’ın elinden aldı.
 Tarih: 01-04-2022 15:56:47
ÜMRANİYE BELEDİYESİ MAHALLEM FUTBOL TURNUVASI BİTTİ

Ümraniye Belediyesi ocak ayında, sporu özendirmek ve mahalleler arasındaki ilişkileri güçlendirmek için “Gazozuna Maça Var mısın?” sloganıyla bir futbol turnuvası düzenledi. 23 mahallenin katıldığı turnuvada iki buçuk ay 322 sporcu ter döktü. Ümraniye Belediyesi tarafından, turnuvada yer alacak takımlara 1.000 TL, forma ve servis desteğinde bulunuldu. 93 müsabakanın gerçekleştirildiği Mahallem Futbol Turnuvası’nda maç sonlarında oyunculara gazoz ikram edildi. 3 ayrı grupta yapılan karşılaşmalar; Madenler Halı Saha, Nokta Halı Saha ve Ümraniye Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

Büyük ilgi gören Mahallem Futbol Turnuvası’nın final maçı Hekimbaşı ve Esenkent Mahalleleri arasında Ümraniye Millet Bahçesi’nde yapıldı. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın galibi Hekimbaşı Mahallesi oldu. Finalde Hekimbaşı Mahallesi, Esenkent Mahallesi’ni 3-1’lik skorla yendi.

Turnuvanın sona ermesi nedeniyle Başkan İsmet Yıldırım’ın da katıldığı bir program düzenlendi. Başkan İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “İlgi gören, güzel bir turnuva oldu. İnşallah bunun ikincisini de düzenleyeceğiz. Futbol önemli ve ilgi gören bir spor dalı. Mahallerimiz bu turnuva vesilesiyle kaynaşmış oldu. Tüm takımlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, şampiyon olan ve dereceye giren takımlarımızı kutluyorum” dedi.

Turnuvada dereceye girenlere Başkan İsmet Yıldırım tarafından kupa ve madalya takdim edildi. Ayrıca şampiyon olan Hekimbaşı Mahallesi’ne 16.000 TL, 2. olan Esenkent Mahallesi’ne 12.000 TL ve 3. olan Altınşehir Mahallesi’ne de 8.000 TL değerinde hediye çeki verildi.

Mahallem Futbol Turnuvası’nın; En İyi Kalecisi Hekimbaşı Mahallesi’nden Metehan Aksoy, Gol Kralı Atatürk Mahallesi’nden Mert İskit, En İyi Antrenörü Hekimbaşı Mahallesi’nde Nuri Kahraman ve En Centilmen Takımı ise Aşağı Dudullu Mahallesi oldu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI