TUZLALI GENÇLER 15 FARKLI SPOR BRANŞINDA EĞİTİM GÖRÜYOR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzlalı gençlerin daha sağlıklı ortamda spor yapmaları ve sporu öğrenmeleri için hayata geçirdiği Tuzla Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda binlerce öğrenci 15 farklı branşta eğitimlerini sürdürüyor.
 Tarih: 22-07-2022 14:13:14
TUZLALI GENÇLER 15 FARKLI SPOR BRANŞINDA EĞİTİM GÖRÜYOR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaz tatilinde Tuzla’da bulunan gençler için özel bir eğitim programı başlattı. Bu kapsamdaTuzlalı gençler, futbol, basketbol, voleybol, teakwondo, kick boks, jimnastik, step aerobik, pilates, masa tenisi, okçuluk, tenis, güreş, futsal, yüzme ve badminton olmak üzere toplam 15 farklı branşta eğitimlere katılıyorlar.

Tuzla Belediyesi Yaz Spor Okulları’na 5 yaş üzeri sporseverler ücretsiz olarak katılabilirken spor derslerini alanında uzman eğitimciler veriyor. Dersler, Tuzla Belediyesi Spor Tesisleri’nin yanı sıra okulların kapalı spor salonlarında gerçekleştiriliyor.

Her yaştan vatandaşın sporla buluşmasına özen gösterdiklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla’da her yaştan vatandaşımızın spor yapmalarına olanak sağlayacak çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” dedi. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI