TUZLA’DA ANNE ÇOCUK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Tuzla’da 7 merkezde başlayacak 3-6 yaş arası çocukların anneleri ile birlikte eğitimler alacağı Anne Çocuk Eğitim Merkezlerinde görev yapacak öğretmenlere “Çocuklar İçin İlk Yardım Eğitimi” verildi. Eğitim kapsamında öğretmenlere, insan vücudu, kaza durum değerlendirilmesi, solunum yolu tıkanıkları, kanamada ilk yardım, ısı dengesi bozukluğu, kırık, çıkık ve burkulma tedavisi gibi çeşitli konularda uygulamalı bilgiler aktarıldı.
 Tarih: 13-09-2021 11:53:28
TUZLA’DA ANNE ÇOCUK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Tuzla’da 3-6 yaş arasındaki çocukların anneleri ile birlikte eğitim gördükleri Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemi için kapılarını açıyor. 3-6 yaş arasındaki çocukların, alanında uzman eğitimciler eşliğinde onlarca farklı branşta eğitim görerek kişisel gelişimleri ve okul öncesi eğitimlerine katkı sağlanmasının hedeflendiği eğitimlere bin 100 öğrenci katılıyor. Tuzla’da bulunan 7 merkezde eğitim verecek öğretmenler de Türk Kızılay’ı işbirliği ile “Çocuklar için İlk Yardım Eğitimi” aldı. Eğitim kapsamında öğretmenlere, insan vücudu, kaza durum değerlendirilmesi, solunum yolu tıkanıkları, kanamada ilk yardım, ısı dengesi bozukluğu, kırık, çıkık ve burkulma tedavisi gibi çeşitli konularda uygulamalı bilgiler aktarıldı.

“AİLELERİMİZİN ÇOCUKLARI BİZLERE EMANET”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “3-6 yaş arası çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve çocuklarını kurslara getiren annelerimiz için de çeşitli eğitimler düzenleyen Anne Çocuk Eğitim Merkezimiz yüz yüze eğitime başlamak için gün sayıyor. Geçen sene çocuklarımıza Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında online olarak eğitimler vermiştik. Tekrar çocuklarımız ile buluşacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Merkezlerimizin hijyenik hale getirilmesinin yanı sıra çok önem verdiğimiz bir konu da ilk yardım. Bu kapsamda öğretmenlerimiz gerekli eğitimleri aldılar. Ailelerimiz çocuklarını bizlere gönül rahatlığı ile emanet edebilirler” dedi

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI