TUZLA, KARİYER VE İSTİHDAM FUARI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Kariyer ve İstihdam Fuarı için geri sayım başladı. 4-5-6 Kasım tarihlerinde Tuzla Marina’da gerçekleştirilecek fuara 100’e yakın firmanın katılması bekleniyor.
 Tarih: 01-11-2021 12:17:24
TUZLA, KARİYER VE İSTİHDAM FUARI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İşveren ile iş arayan vatandaşları buluşturan Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, yıl boyunca gerçekleştirdiği istihdam desteği çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. 4-5-6 Kasım tarihlerinde işveren ile iş arayan vatandaşlar Kariyer ve İstihdam Fuarı’nda bir araya geliyor. 100’e yakın firmanın katılacağı fuar Tuzla Marina’da gerçekleştirilecek. Ayrıca söyleşi ve etkinlikler ile fuara katılan katılımcılara bilgiler verilecek. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak gerçekleştirilecek fuara saat 10 ile 18 saatleri arasında ziyaretçilerini kabul edecek. İstihdam Fuarı’na sayılı günler kala, Tuzla’da bulunan organize sanayi bölgelerinin temsilcileri başta olmak üzere işveren temsilcileri bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmada fuar ve istihdam konusunda talep ve öneriler dinlendi.

HEDEF 10 BİN VATANDAŞIMIZI İŞE YÖNLENDİRMEK

Tuzla’da iş arayan vatandaşlar ile işçi arayan firmaları buluşturacaklarını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek Tuzla Kariyer ve İstihdam Fuarı için hedeflerinin 10 bin vatandaşıişe yönlendirmek olduğunu söyledi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI