TUZLA HALK EĞİTİM MERKEZİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Tuzla Halk Eğitim Merkezi'nden 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Basın Mensuplarına kahvaltılı bir kutlama programı düzenledi.
 Tarih: 13-01-2022 15:40:19
TUZLA HALK EĞİTİM MERKEZİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Tuzla Halk Eğitim Müdürü Metin Çangır'ın organize ettiği kahvaltıya Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, İstanbul İl Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Mustafa Öztürk, Tuzla Kaymakamı Ali Akça'nın eşi Ferahil Akça ile sporseverlerin yakından tanıdığı TRT Spor Muhabiri Cüneyt Ersan ve yerel medya temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.
 
Programın açılış konuşmasını yapan Tuzla Halk Eğitim Müdürü Metin Çandır, Halk Eğitim olarak oldukça geniş bir yelpazede hizmetler sunduklarını hatırlatarak, Tuzla'da 50 bin kursiyer sayısını aşarak bir rekor kırdıklarını, bunu daha da geliştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi. Çandır ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülük ettiği ve "Nerede Kalmıştık" ismini taşıyan proje kapsamında eğitimine ara vermek zorunda kalanlara Açık Öğretim yoluyla diploma kazandırarak, yarım kalmış eğitimleri tamamlama şansı verdiklerini hatırlattı.
 
Kahvaltıda söz alan İstanbul İl Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Mustafa Öztürk ise yaptığı konuşmada hemen her branşta eğitimlerine devam ettiklerini binlerce kişiye ulaşarak önemli eğitimler verdiklerini belirtti.
TGF Başkanı Yılmaz Karaca'da yaptığı konuşmada Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, basının sorunlarını İletişim Başkanlığı ile giderme noktasında bir araya geleceklerini onlara gazetecilerin sıkıntılarını aktaracaklarını ifade etti.
 
Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
HALK EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ULUSLARARASI PROJELER
ERASMUS+ KA2 UMUT ÜLKESİNDE YAŞAMLARI YENİDEN KURMAK PROJESİ (Ulusal Ajans, koordinatör)
ERASMUS+ KA2 CEVHERLERİN KEŞFİ (Ulusal Ajans, ortak)
ERASMUS+ KA1 ADIM ADIM KODLAMA VE YENİLİKÇİ  DİJİTAL EĞİTİM PROJESİ (Ulusal Ajans, koordinatör) 
UMUTLU MÜLTECİLER (Avustralya Büyük Elçiliği, koordinatör)
ERASMUS+ KA1 YETİŞKİN EĞİTİMİNDE SIĞINMACILARIN SOSYAL BÜTÜNLEŞMESİ ve ÇOK KÜLTÜRLÜLÜK  (Ulusal Ajans, koordinatör)
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI