TUZLA’DA YÜZ YÜZE EĞİTİME ÖNCESİ OKULLAR TEMİZLENDİ

Okulların açılmasına sayılı günler kala Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde bulunan okulların bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tamamladı. Koronavirüs salgınının öğrencilere tehdit oluşturmaması için özellikle sınıflar ve ıslak zeminli alanlar özel temizlik maddeleriyle temizlendi.
 Tarih: 02-09-2021 12:33:59   Güncelleme: 05-09-2021 02:44:59
TUZLA’DA YÜZ YÜZE EĞİTİME ÖNCESİ OKULLAR TEMİZLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü Koronavirüs tedbirleri alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim kararıyla birlikte Tuzla Belediyesi ilçe genelinde bulunan okulların bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tamamladı. Uzun bir aranın ardından başlayacak yüz yüze eğitimler öncesinde Tuzla Belediyesi, okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırlamak için seferberlik başlattı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatlarıyla Koronavirüs salgınının öğrencilere tehdit oluşturmaması için özellikle sınıflar ve ıslak zeminli alanlar özel temizlik maddeleriyle temizlendi.

“TEKRAR BULUŞACAĞIMIZDAN DOLAYI EN AZ ÖĞRENCİLERİMİZ KADAR BİZ DE HEYECANLIYIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Okullarımızın açılacak olmasına çok sevindik. Yavrularımız ile hasretimiz bitecek. Tekrar onlarla buluşacağımızdan dolayı en az biz de öğrencilerimiz kadar heyecanlıyız. Tekrar okullarımızda zillerinin çalacak olması, sınıfların ve okul bahçelerinin çocukların sesleri ile yankılanacak olması bizleri çok mutlu ediyor. Okullarımızı, okulların gerçek sahipleri için özenle hazırladık. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI