TUZLA’DA “‘MAYIS 7’Sİ FESTİVALİ” YAPILDI

KARADENİZ HAVASININI YAŞANDIĞI FESTİVALE, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI BİNGÖL DE KATILDI
 Tarih: 29-05-2024 15:35:25
TUZLA’DA “‘MAYIS 7’Sİ FESTİVALİ” YAPILDI

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tuzla Orhanlı Giresunlular Derneği tarafından düzenlenen geleneksel “Mayıs 7’si Festivali” ne katıldı.

 Karadeniz renklerinin Tuzla’ya taşındığı festival, Orhanlı Değirmentepe’de gerçekleştirildi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı festivalde vatandaşlar, yöresel oyunlar, yemekler ve samimi ortam eşliğinde keyifli bir gün geçirdiler.

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK FAHRİ GİRESUNLU OLDUM

Festivale katılan Tuzla Belediye Başkanı Bingöl  v organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları söyledi:

“ Bu etkinlikleri, bundan sonraki senelerde Tuzla Belediyesi olarak size kazandırdığımız yeni sosyal alanlarda yaparsak, daha konforlu olur, bunu başaracağız. Tuzla bir Giresun kenti; Topal Osman’ın torunları Tuzla’ya bir kimlik kattı. Sizlerle Tuzla’da yaşamaktan büyük bir onur ve şeref duyuyorum. Sizlerin varlığı ile Tuzla’da çok güzel işler yapıyoruz ve bu yaz Giresun’da buluşacağız. Hep ‘Tuzla Belediye Başkanı olmak fahri Giresunlu olmaktır’ diyorum. Ben de Tuzla Belediye Başkanı olarak fahri Giresunlu oldum, hayırlı uğurlu olsun.”

FATİH SULTAN MEHMET HAN’I ANMADAN OLMAZ

İstanbul’un fethinin yıl dönümünün yaklaştığını belirten Başkan Eren Ali Bingöl, sözlerine şöyle devam etti:

“29 Mayıs 1453 İstanbul’un fethinin yıl dönümü dolayısıyla bu tarihi zaferin büyük mimarı Fatih Sultan Mehmet Han’ı anmadan olmaz. Bu gençlikte var olan siyasi cesaretimizi atalarımızdan alıyoruz. Dolayısıyla bol bol çalıştığımız bir 5 sene geçireceğiz. Sizleri asla mahcup etmeyeceğimiz bir 5 sene geçirelim istiyoruz. Bütün ümidim budur ve bunun için çalışıyorum.”

“Mayıs 7’si Festivali”nin ardından Sinop Boyabat Gündüzlüler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği pikniğe katılan Başkan Eren Ali Bingöl, burada da komşularıyla oldukça güzel vakit geçirdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI