TUZLA BELEDİYE BAŞKANI BİNGÖL’DEN KÜLTÜR MERKEZİ ŞANTİYESİNE ZİYARET

EREN ALİ BİNGÖL: “YAZ SONUNA YETİŞTİRMEYİ PLANLIYORUZ”
 Tarih: 26-05-2024 23:06:39
TUZLA BELEDİYE BAŞKANI BİNGÖL’DEN KÜLTÜR MERKEZİ ŞANTİYESİNE ZİYARET

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, inşaatı uzun zamandır devam eden Aydınlı Kültür Merkezi hizmet binası şantiyesini ziyaret etti. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayacaklarını belirten Başkan Eren Ali Bingöl, “Yaz sonuna yetiştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Aydınlı Kültür Merkezi, Aydıntepe Bilgi Evi ve Aydıntepe Polis Karakolu’nun şantiyelerini ziyaret edip, inşaatların durumunu yerinde inceledi. Ziyareti sırasında çalışanlarla sohbet eden Başkan Eren Ali Bingöl, proje hakkında bilgi aldı. Çalışanların ihtiyaçlarını dinleyip çözüm önerileri sunan Bingöl, projenin hızlandırılması için gereken tüm desteği vereceklerini belirtti. İnşaat alanında yapılan incelemeler sırasında iş güvenliği ve inşaat kalitesine özellikle dikkat eden Başkan Bingöl, projeyi en iyi şekilde tamamlayacaklarını ifade etti.

HEYECANLA BEKLİYORUZ

Başkan Eren Ali Bingöl, 10 yıl önce planlanmış bir proje olmasına rağmen farklı nedenlerden dolayı inşaatının yavaş gitmiş olduğunu ifade ederek,  şu an ise inşaatın yarı aşamasının tamamlanmış durumda olduğunu söyledi.

Bingöl, “Yaz sonuna yetiştirmeyi planlıyoruz. Bölgenin ihtiyacı var, kütüphanesinden konferans salonuna kafeterya alanından ileride farklı fonksiyonlara kavuşturacağımız, farklı fonksiyon daha katacağımız işler olacak. Heyecanla bekliyoruz, bugün şantiye ziyareti yaptık, yükleniciye başarılar dileyip inşaatı yerinde inceleme fırsatı bulduk” şeklinde konuştu.

TUZLA’NIN HER MAHALLESİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Aydınlı Kültür Merkezi’nin bölge halkı için büyük önem taşıdığını vurgulayan Bingöl, şunları söyledi:

“Bu merkez, yalnızca bir bina değil, aynı zamanda kültürümüzü ve değerlerimizi yaşatacak bir mekan olacak. Burada çeşitli etkinlikler, eğitimler ve kültürel faaliyetler düzenleyeceğiz. Halkımızın bu merkezden en iyi şekilde faydalanabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bölgemizdeki diğe projeler de hız kazanacak.  Aydıntepe Bilgi Evi ve Aydıntepe Polis Karakolu projelerinin de yakından takipçisi olacağız. Tuzla’nın her mahallesine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte Tuzla, kültürel ve sosyal açıdan daha da zenginleşecek.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI