TUZLA BAHAR FESTİVALİ'NDE EĞLENCE VE NEŞE BİR ARADA YAŞANDI

İKİ GÜN SÜREN FESTİVALE YOĞUN KATILIM OLDU
 Tarih: 28-05-2024 11:20:36
TUZLA BAHAR FESTİVALİ'NDE EĞLENCE VE NEŞE BİR ARADA YAŞANDI

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri Bahar Festivali, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. İki gün süren festivalin ilk gününde Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin (AÇEM)  anneleri ve çocukları sahne aldı. İkinci gününde ise Bilgi Evleri’nin öğrencileri, birbirinden güzel gösterileri vatandaşlarla buluşturdu. Yoğun katılımın gerçekleştiği festivalde, aileler ve çocuklar dolu dolu eğlendi.

Şelale Eğitim Parkı’nda düzenlenen Bahar Festivali, sadece Tuzla’dan değil çevre ilçelerden de vatandaşları ağırladı. Eğlenceli oyunlar, yarışmalar, palyoça ve illüzyon gösterileri, şişme oyun parkurları gibi etkinlikler ile çocuklar eğlenirken aileler de baharın gelişini açık havada kutlama imkanı buldu.

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Gülenç’in de katıldığı festivalde, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

AÇEM’de eğitim gören minikler, festivalin birinci gününde bayrak gösterisi yaptı. Annelerin çocuklarıyla “Biliyorum sen bir meleksin” şarkısında dans etmesiyle devam eden programda son olarak eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere mezuniyet sertifikası verildi. Festivalin ikinci gününde ise Tuzla Belediyesi Bilgi Evi öğrencilerinin gösterileri vatandaşlarla buluşturuldu.

MİNİK YAVRULARIMIZA VE ANNELERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Gülenç, festivaldeki etkinliklere katılarak, çocuklarla vakit geçirdi.

Gülenç, “Öncelikle emeği geçen öğretmenlerimize daha sonra bu güzel gösterileri bize sunan minik yavrularımıza ve annelerine çok teşekkür ediyorum. Birbirinden güzel gösteriler izledik, hepinizin emeklerine sağlık” şeklinde konuştu.

Şelale Eğitim Parkı’nda ailesiyle piknik yapan ve bir yandan da festivalde eğlenen Damla Kumsal Büyük, “Çocuklar eğlensin diye Şelale Park’a geldik. Çok güzel bir festival yapılıyor, çocuklarımız da aşırı mutlu. Havanın güzel olması da harika, çocuklarımız enerjilerini atıyor” dedi. 

İşten çıktıktan sonra hemen festivale geldiğini belirten Eyüp Ağdaş ise “Eşim ve çocuklarım buradaydı. Onlarla beraber güzel bir vakit geçirmek için buraya geldim. Çocuklar için, herkes için çok güzel bir etkinlik olmuş” diye konuştu.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI