Trabzon’da tartışmalı pozisyonlar! Kırmızı kart ve penaltı...

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Trabzonspor-Gaziantep FK maçının 4. ve 44. dakikalarında tartışmalı bir pozisyonlar yaşandı.
 Tarih: 22-11-2021 23:00:00
Trabzon’da tartışmalı pozisyonlar! Kırmızı kart ve penaltı...

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Trabzonspor-Gaziantep FK maçının 4. dakikası tartışmalı bir pozisyona sahne oldu.

Atılan uzun topta, savunma arkasına sarkan Gaziantep FK forması giyen Dicko, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Vitor Hugo'yla girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı ve hakem Suat Arslanboğa pozisyonu devam ettirdi. Konuk ekip oyuncuları, pozisyonun ardından kırmızı kart gerekçesiyle hakem Suat Arslanboğa'ya şiddetli şekilde itirazda bulundu. VAR'dan izleme uyarısı gelmedi ve oyun kaldığı yerden devam etti.

"Yapılan hareket kırmızı kart"

Yayıncı kuruluş yorumcularından eski futbolcu Volkan Demirel, "Gaziantep FK'da 4. dakikada Dicko'ya yapılan hareket kırmızı kart. 3. gol öncesinde Dicko'ya yapılan hareket penaltı. Suat Arslanboğa görmedi diyelim. VAR neden müdahale etmez anlamış değilim. Tabii Trabzonspor'un 3 golünü de göz ardı etmemek lazım." dedi.

İşte o pozisyon:


Gaziantep FK penaltı bekledi

Öte yandan maçın 44. dakikasında Dicko ceza sahasında Vitor Hugo'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonda Gaziantep FKli oyuncular penaltı beklemesine karşın hakem oyunu devam ettirdi. Devam eden pozisyon sonucunda Trabzonspor üçüncü golü buldu ve VAR'dan uyarı gelmeyince gol geçerli sayıldı. 

İşte Gaziantep FK'nin penaltı beklediği o pozisyon:



 

(Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır)

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI