Terk edilmiş kilisede 89 yanmış cansız bedenin kalıntıları bulundu!

Ohio'da 41 yaşındaki Shawnte Hardin isimli bit papazın çalıştığı bir kilisede kutu ve torbalar içinde 89 kişinin yakılmış cansız bedenlerinin kalıntıları bulundu.
 Tarih: 16-01-2022 23:00:00   Güncelleme: 17-01-2022 00:00:00
Terk edilmiş kilisede 89 yanmış cansız bedenin kalıntıları bulundu!

ABD'de terk edilmiş bir kilisede bulunan 89 yanmış ceset kalıntısı ülkeyi ayağa kaldırdı. Olayla ilgili, daha önce 2 tane cesedin aynı kilisede bulunmasından dolayı suçlanan 41 yaşındaki bir papaz hakkında soruşturma başlatıldı.

KENT KAŞİFİ BULDU

Kendisini 'kent kaşifi' olarak tanımlayan bir kadının bulduğu kalıntılar üzerine harekete geçen ekipler, olayı araştırmaya başladı. Küllerin bir kısmının 2010 yılından kalma olduğu ifade edildi. Hardin'in avukatı ise kilisenin terk edilmiş olmadığını ifade ederek eylemlerin direktifler sonucu yapıldığını iddia etti.

AVUKATI İDDİALARI YALANLADI

Avukatı 2017 yılında görevli olan kilisenin cenaze müdürünün papazdan, ailelerinin üzerinde hak iddia etmediği insanların küllerini saklamasını istediğini söyledi.

AİLELER ŞOKTA

Kalıntıların sahibi olan bir aile, yıllardır ölü olan yakınlarının mezarlıkta gömülü olduğunu düşündüklerini ve gerçek karşısında şoka girdiklerini ifade ederek, "Birinin böyle bir şey yapabildiği düşüncesi gerçekten delilik" sözlerine yer verdi.

44 AYRI SUÇTAN YARGILANIYOR

Papaz Hardin ise daha önce aynı kilisede bulunan 2 ceset nedeniyle tutuklanmıştı. 44 ayrı suçla yargılanan papazın görev yaptığı terk edilmiş kilisede bulunan bu 2 cesedin soruşturmasına bu 89 kalıntı da eklendi. Papaz ayrıca bir cesedi 'kötüye kullanmak' suçuyla da yargılanıyor.

Ekim ayından beri hapishanede olan Hardin, davayı bekliyor. Aynı zamanda papazın 2019 yılıdnan beri Franklin, Summit ve Cuyahoga ilçelerinde ruhsatsız olarak cenaze direktörlüğü de yaptığı biliniyor.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI