‘’TEBESSÜM’’ FİLMİNİN MALTEPE’DE GÖSTERİMİ YAPILDI

BAŞROL OYUNCUSU ONUR BULDU DA FİLMİNİ İZLEDİ
 Tarih: 20-02-2024 14:19:55
‘’TEBESSÜM’’ FİLMİNİN MALTEPE’DE GÖSTERİMİ YAPILDI

Başrolünde ünlü oyuncu Onur Buldu ve Maltepe Belediye Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı “Tebessüm” isimli sinema filminin gösterimi Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Geçen yıl izleyici karşısına çıkan filmin gösterimine Onur Buldu, yönetmeni Sezgin Cengiz ve Maltepe Belediye Tiyatrosu oyuncuları da katıldı.

Filmde çevresi tarafından asık suratlılığı ve asosyalliği ile tanınan Mustafa’nın bir gecede değişen ve absürtleşen öyküsü anlatıldı.

Karakterin başına gelen trajikomik durumlardan beslenerek kara komedi örneği sunan filmde Onur Buldu’ya Seda Türkmen, Adem Tosun, Güvenç Selekman, Özlem Gök ve Emir Çubukçu eşlik etti.

Onur Buldu ve film ekibi, gösteriminin ardından izleyicilerin filme ve sanat yaşamlarına dair merak ettikleri soruları yanıtladı.

Onur Buldu filmde Maltepe Belediye Tiyatrosu oyuncularının da rol aldığını belirterek Maltepe Belediyesi’ne, sanata ve sanatçılara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Maltepeli sinemaseverler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Onur Buldu’ya ve Sezgin Cengiz’e, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç adına plaket takdim edildi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MALTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI