TAŞYÜREK: BU SALDIRILAR ASLA BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘YÜZ YÜZE 100 GÜN’ programları kapsamında İstanbul Milletvekilleri Kartal’ın 20 mahallesinde eş zamanlı olarak vatandaş, esnaf ve dernek ziyaretlerinde bulundu.
 Tarih: 06-08-2022 15:40:05   Güncelleme: 06-08-2022 20:40:05
TAŞYÜREK: BU SALDIRILAR ASLA BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK

AK PARTİ KARTAL İLÇE TEŞKİLATI VEKİLLERLE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘YÜZ YÜZE 100 GÜN’ programları kapsamında İstanbul Milletvekilleri Kartal’ın 20 mahallesinde eş zamanlı olarak vatandaş, esnaf ve dernek ziyaretlerinde bulundu.

Ev sahibi olarak AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, milletvekilleri ve partililerle ilçe teşkilatında buluşarak basın toplantısı düzenledi. Başkan Taşyürek yaptığı konuşmada AK Parti İstanbul Başkanlığı tarafından konsepti belirlenen ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programları kapsamında 9 milletvekili ile beraber Kartal’ın 20 mahallesinde çalışmalar yapacaklarını belirterek;

GÜZEL BİR PROGRAM İCRA EDECEĞİZ

“Biz AK Parti olarak Kartal’da ve İstanbul’un her yerinde halkımızla milletimizle iç içeyiz. Bir kez de bu programlar kapsamında da halkımızla bir araya geleceğiz onları dinleyeceğiz. İnşallah çok güzel bir programlar icra edeceğiz.

BU SALDIRILAR ASLA BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK

Dün Kartal’da üzücü bir olay yaşandı. Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş beye hiçbir kimsenin kabul edemeyeceği menfur bir saldırı evinin önünde gerçekleşti. Burada bulunan başta milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımız adına bu menfur saldırıyı şiddetle kınadığımızı, yapılan bu saldırının birliğimize ve dönük bir saldırı olduğunu bariz bir şekilde biliyoruz. Bu saldırıların asla birliğimize beraberliğimize ve milletimizin kardeşliğine zarar veremeyeceğine inanıyoruz.

KARTAL TEŞKİLATIMIZ UYGULAMALARI İLE BER ZAMAN BAŞARILI OLMUŞTUR

Kartal teşkilatı bildiğiniz gibi gelenekleri ola​n uygulamaları ve çalışmaları ile her zaman başarılı olmuş bir teşkilattır. Bugünde inşallah bu çalışmalardan en güzel örneklerini bir kez daha saygıdeğer milletvekillerimiz öncülüğünde hayata geçireceğiz.

SARITAŞ’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, evinin önünde saldırıya uğrayan Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş’ın evine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

ENGELLİ EVİNE ZİYARET

AK Parti İstanbul Milletvekili Erol kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek Hürriyet Mahallesi'nde Giresunlular Derneğini ziyaret ettikten sonra 15 yıl önce geçirdiği bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olan İlker'i ziyaret ett. Yaklaşk 45 dakika süren ziyarette İlker, engelli bir varttandaş olarak yaşadığı sıkıntıları ve karşılaştıkları zorlukları anlattı. Milletvekili Erol Kaya, İlker'in talep ve isteklerini dinleyerek tek tek not aldı. 

MİLLETVEKİLLERİ 20 MAHALLEDE EŞ ZAMANLI ZİYARETLERDE BULUNDU

Milletveki Erol Kaya: Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallesi’nde, Fatih Süleyman Denizongun; Karlıktepe ve Esentepe Mahallesi’nde, Hulusi Şentürk; Atalar ve Petrol-İş Mahallesi’nde, Mihrimah Belma Satır; Kordonboyu Mahallesi’nde, Mustafa Ataş; Cevizli ve Orhantepe Mahallesi’nde, Müşerref Pervin Tuba Durgut; Uğurmumcu Mahallesi’nde, Osman Boyraz; Soğanlık Yeni Mahalle, Soğanlık Orta Mahalle ve Gümüşpınar Mahallesi’nde, Ravza Kabakçı Kan; Yalı, Yunus ve Topselvi Mahallesi’nde, Serkan Bayram; Yakacık Yeni ve Yakacık Çarşı Mahallesi’nde eş zamanlı olarak ilçe teşkilatla ile esnaf, vatandaş ve dernek ziyaretlerinde bulundu. Sabah saat 11:00’da başlayan buluşma saat 19:30’da Kartal Sahil’de düzenlenen gençlik buluşması ile son buldu.

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI