TARIK BALYALI ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

İBB CHP Grup Başkan Vekili ve Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Tarık Balyalı, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri’ye Pendik Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru formunu teslim etti.
 Tarih: 25-11-2023 17:09:00
TARIK BALYALI ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

CHP Pendik İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programda konuşma yapan İlçe Başkanı Niyazi Güneri, aday adaylığı sürecinin tamamlanmasından sonra seçilen Belediye Başkan Adayı partilerini Pendik’te 2024'te iktidar yapacağına  inandıklarını belirterek; “Çünkü ilçe başkanı olarak ilçe yönetim kurulu olarak bunu hissediyoruz. Bu çalışmayı bu heyecanı 2024, 31 Mart tarihine saklıyoruz. Pendik'te iktidar olmak için yolumuza devam ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum...”

ADAY ADAYLIK SÜRECİNİ TAMAMLADIM

Tarık Balyalı ise yaptığı konuşmada, İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve ilçe Yönetim Kurulu ve partililere teşekkür ederek; “Aslında bu bir aday adaylık açıklaması değil. O açıklamanın mümkünse önümüzdeki hafta yapmak istiyorum. Çünkü biliyorsunuz ben İBB’de Grup Başkan Vekiliyim. En yoğun olduğumuz dönem bütçeler açısından. O yüzden en azından takvime uygun biçimde aday adaylık başvuru dosyamı teslim etmek istedim.  Bu adaylık meselesinde değişik isimlendirmeler var. Adaylık, aday adaylığı ben ona bir tane daha bir şey eklemiştim. Aday adaylığına adaylık durumundaydık. Ama şu an dosyamı ilçe başkanıma takdim aday adayı noktasına gelmek istiyorum. Eğer uygun görürseniz. Daha sonrasında eğer partimiz uygun görürse belediye başkan adayı olarak görev yapmak istiyorum.

PENDİK HALKI ONAY VERİRSE…

Daha sonrasında eğer partimiz uygun görürse belediye başkan adayı olarak görev yapmak istiyorum. Eğer Pendik halkı onay verirse daha sonrasında Pendik Belediye Başkanı olarak görev yapmak istiyorum hayırlısı ile. Buraya gelmeden önce 2 günden beri düşünüyorum ne konuşsam diye. Aslında aklıma çok fazla şey gelmedi. Çünkü aslında aklımda sadece Pendik’i kazanmak var. Pendik’te iktidar olmak var. Bunun dışında aklımda başka hiçbir düşüncem yok. Ne söylersek söyleyelim bu işe karar verecek olan halktır, örgüttür.

PENDİK HALKININ KANTARINA ÇIKMAYA HAZIRIM

Pendik’in ve halkın kantarına da çıkmaya hazır durumdayım. Bilgimiz birikimimiz tecrübemiz bu işlere ayırdığımız zaman yaptıklarımız yeterli olduğu kanaatindeyim. Bu süreç içerisinde de örgütümle ve Pendik halkıyla da paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Haftaya yapacağım aday adaylığı açıklamamda ise Pendik’te neden aday olduğumu önümüzdeki süreçte nasıl bir Pendik hayali kurduğumu bütün örgütüm ve Pendiklilerle paylaşmak istiyorum. Umarım hem bize hem partimize hem Pendik’imize hayırlı olur. Çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI