SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR’UN ANA SPONSORU OLDU

Pendikspor Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Türkoğlu ve Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Pendikspor için ana sponsorluk protokolünü imzaladı.
 Tarih: 12-08-2022 13:20:33   Güncelleme: 27-10-2022 19:25:33
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR’UN ANA SPONSORU OLDU

Pendik Divan Otel'de gerçekleşen imza törenine Pendikspor ve Siltaş Yapı, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Protokolle Pendikspor’un 2022-2023 sezonunda giyeceği formaların göğüs sponsorluğu ve maçların oynanacağı stadyumum ismi de Siltaş Yapı Pendik Stadyumu oldu.

HEDEFİMİZ İLK 7

İmza töreninde konuşan Pendikspor Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Türkoğlu, Süper Loto 1. Lig’de 2022-2023 sezonun Pazartesi günü oynayacakları Erzurumspor maçıyla başlayacağını belirterek; “İnşallah kazasız belasız güzel bir sezon geçiririz. 2022-2023 sezonunda ilk 7 takımdan birisi olabilmek. Burada toplanmamıza vesile olan 2022-2023 sezonunda forma sponsorumuz ve ana sponsorumuz huzurlarınızda Pendik’in en güzide şirketlerinden biri olan Siltaş Yapı’ya bize vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

SÜPER LİG’İ HAYAL EDİYORUZ

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir yaptığı konuşmasında, Pendikspor’un geçen sene harika bir sezon geçirdiğini belirterek; “Başkanımızın Pendikspor A.Ş. kurulduktan sonra ciddi yatırımları oldu. Bu yatırımların meyvesini aldık. Geçen sezonun bitimine 4-5 hafta kala ve ciddi bir puan farkıyla şampiyon olarak tamamladık. Başkanımızın az önce söylediği gibi ilk 7 sözünü alalım, ilk 7 için mücadele etsin başkanım ve ekibi inşallah. Bizim içinde çok kıymetli ilk 7. İlk 7’de olunca tabii ki bizim sponsorluğumuz da bayağı ses getirmiş olacak. Her şeyin biz zamanı var. İnşallah şampiyon olup Süper Lig’i hayal ediyoruz. O hayallerimiz de var. Ama her şeyin de bir zamanı var. İnşallah olacaktır buna da inanıyorum.

PENDİK İSTANBUL’UN EN İYİ LOKASYONUNA SAHİP İLÇESİ

Pendik, İstanbul’un lokasyonu en iyi diyebileceğimiz bir ilçesi. Neden diyeceksiniz… Havaalanı, metrosu, hızlı treni ile Marmaray’ı ile üç ana yolun güzergahında olmasıyla, E5, TEM, Kuzey Marmara otobanlarının yanında olması. Bunun yanı sıra TeknoPark’a, çeşitli üniversitelere sahip olması. Direk sahil bandına baktığımızda harika bir lokasyonda olması feribotla ulaşımıyla da gerçekten Pendik  sadece benim değil bizim hem yurt dışından aldığımız geri dönüşler hem yurt içinden özellikle İstanbul dışında yaşayan insanların Pendik’e bakışı çok farklılaştı”

NE VARSA PENDİK’TE VAR

Özdemir, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in Pendik için söylediği ‘NE VARSA PENDİK’TE VAR’ mottosuna da atıfta bulunarak; “ Bu slogan Pendik için aynen oturuyor. Gerçekten düzgün ve güzel bir slogan benimsenmiş. Sponsorluk anlaşması için başkanımıza gerçekten teşekkür ediyorum. Keyifli ve başarılı bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum. Çok kolay işler değil bunlar. Gerçekten zaman ayırıyorsunuz her şeyden fedakarlık yapıyorsunuz. Ailenizden sosyal hayatınızdan ciddi emek veriliyor. Bu anlamda da başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İlk 7 derken bunda 1’incilik de var, 3’üncülkte 5’incilikde. Biz hepsini düşünüyoruz. İnşallah iyi bir yerde bitirmeyi rabbim nasip etsin” dedi.

 

İki başkanın konuşmalarının ardından,  Türkoğlu ve Özdemir'in imza atmasıyla Slitaş Yapı Pendikspor'un ana sponsoru oldu. Türkoğlu ve Özdemir Pendikspor'un 2022-2023 sezonunda giyeceği 3 farklı renkdeki formaları da tanıttı.

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİKSPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI