Şile ve Ağva’ya ulaşım daha konforlu olacak

Kandırada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların ve araçların erişim ve hareketliliğini merkeze alan güvenli, kolay ve konforlu ulaşım ağı kurmak için üstyapı çalışmaları yapılıyor.
 Tarih: 05-08-2021 10:30:00
Şile ve Ağva’ya ulaşım daha konforlu olacak

Kandıra'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların ve araçların erişim ve hareketliliğini merkeze alan güvenli, kolay ve konforlu ulaşım ağı kurmak için üstyapı çalışmaları yapılıyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Şile ve Ağva’ya ulaşım sağlayan yol daha modern hale getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Şile ve Ağva’ya ulaşımın sağlandığı Akçaova-Cezaevi mevkiindeki yolda çalışmalarını sürdürüyor. 2 bin metre uzunluğundaki 6,5 metre genişlikteki yolda Büyükşehir Belediyesi tarafından plent miks temel ve binder asfalt serimi yapılıyor. Yolda, 6 bin 500 ton Pmt, 1.800 ton bitümlü temel, 2 bin 800 ton binder asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Önümüzdeki hafta tamamlanması planlanan üstyapı çalışmalarının 1.600 metrelik kısmında asfaltlama çalışması tamamlandı. Kalan 400 metrelik kısımda plent miks temel serim çalışması bitirildi. Serilen pmt’den sıkışma testi alındı standartlara uygun ölçüm yapıldı.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI