Silahlı soyguncular Felipe Melo'nun aracını çaldı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo ülkesi Brezilya'da silahlı soyguncuların hedefindeydi. Melo'nun değerli eşyaları lüks aracıyla birlikte çalındı.
 Tarih: 03-07-2022 20:00:00
Silahlı soyguncular Felipe Melo'nun aracını çaldı

       
Haber 7 - Spor Servisi

2011 yılından 2015'e kadar Galatasaray'ın formasını giyen Brezilyalı Felipe Melo, ülkesi Brezilya'da silahlı soyguncuların saldırısına uğradı.

Galatasaray'ın yıldızıydı! Yıllar sonraki değişimi olay oldu

Profesyonel futbol kariyerini Brezilya Serie A ekibi Fluminense'de sürdüren Melo, Pazar günü ailesiyle birlikte özel aracıyla evine dönüyordu.

Melo'nun yolunu kesen silahlı saldırganlar, ünlü futbolcunun araçtan inmesini ve kişisel eşyalarını teslim etmesini talep etti.

O an eşi ve iki çocuğuyla beraber arabada olan Melo, hırsızların isteklerini yerine getirerek lüks marka aracının anahtarını hırsızlara verdi. 

Silahlı soyguncular Melo'dan değerli eşyalarını da isteyince Brezilyalı futbolcu bu kez üzerindeki eşyaları da hırsızlara bıraktı. 

POLİS, HIRSIZLARIN PEŞİNDE

Brezilya'daki bir maç çıkışında hayatının şokunu yaşayan Melo, civardaki insanların da yardımıyla yerel polisle irtibata geçti.

Lüks marka aracını ve değerli eşyalarını hırsızlara bırakmak zorunda kalan Brezilyalı, başından geçen talihsiz olayı Brezilya polisine aktardı.

Silahlı soyguncuların hedefindeki Melo'nun ifadesinden sonra yerel polisin soruşturma başlattığı ve civardaki güvenlik kameralarının izlendiği belirtiliyor.

Brezilya basınında çıkan bu haber kısa sürede gündeme otururken, ünlü futbolcu olaya ilişkin bir açıklama yapmadı. 

İtalya'da Fiorentina, Inter ve Juventus'un, Türkiye'de de Galatasaray'ın formasını giyen Felipe Melo, Ocak 2022'de Fluminense ile kontrat yapmıştı.

Bedelsiz olarak Rio de Janeiro ekibinin yolunu tutan futbolcu, şimdiye dek 16 maça çıkarken gol veya asist yapamadı. 39 yaşındaki Melo, Türkiye'de 3 Süper Lig; 2 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupası kazandı.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI