Şansal Büyüka TFF'nin yeni başkanını açıkladı! Sürpriz isim...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 16-17 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı öncesi gazeteci Şansal Büyüka'dan flaş bir iddia geldi.
 Tarih: 24-05-2022 13:00:00   Güncelleme: 24-05-2022 14:00:00
Şansal Büyüka TFF'nin yeni başkanını açıkladı! Sürpriz isim...

Nihat Özdemir'in istifası sonrası 16-17 Haziran tarihlerinde olağanüstü seçim kararı alan Türkiye Futbol Fderasyonu'nda (TFF) kimin koltuğa oturacağı merak konusu olurken, henüz resmi olarak TFF Başkanlığına adaylığını gösteren isim olmadı. 

Vekaleten başkanlığı üstlenen Servet Yardımcı, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un ismi başkan adaylığı için geçiyordu. 

Deneyimli gazeteci Şansal Büyüka'dan ise TFF başkanlığı için flaş bir iddia geldi. 

"Mehmet Büyükekşi TFF başkanı seçilecek"

Büyüka bugün Milliyet Gazetesi'nde yer alan yazısında Mehmet Büyükekşi'nin TFF başkanı seçileceğini ileri sürdü. Büyüka, "TFF’nin haziran ayında yapılacak genel kurulunda, Mehmet Büyükekşi çok büyük bir ihtimalle başkan seçilecek. Hayırlı bir seçim olacağını düşünmüyorum. Ama biz gene de 'Hayırlı olsun' diyelim." ifadelerini kullandı.  

Mehmet Büyükekşi kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? 

Esi Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1961 yılında Gaziantep'te dünyaya geldi. Gaziantep FK'nın kulüp başkanlığını yapan Mehmet Büyükekşi; 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Büyükekşi daha sonra Marmara Üniversitesi'nde ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimi aldı. 

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI