SANCAKTEPELİ GENÇLERİN HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Sancaktepe Belediyesi’nin desteğiyle kurulan ‘Genç Gelecek Merkezi’nde üniversiteye ücretsiz olarak hazırlanan öğrenciler, büyük bir başarıya imza attı. Genç Gelecek’te yıl boyu sıkı bir şekilde üniversiteye hazırlanan 710 genci hayallerindeki bölümleri kazandı.
 Tarih: 13-09-2021 12:37:20
SANCAKTEPELİ GENÇLERİN HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Sancaktepe Belediyesi’nin  ‘Genç Gelecek Merkezi’nde üniversiteye hazırlanan öğrenciler, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Eczacılık, Mühendislik, Hukuk, Mimarlık, Psikoloji, Hemşirelik, Öğretmenlik gibi birçok farklı bölümleri kazanarak hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Öğrenciler, ‘Genç Gelecek Merkezi’nden danışman eğitmenleri ile sürekli iletişim halinde olarak kendilerine sunulan rehberlik hizmetinden faydalandı. Merkezde, üniversiteye hazırlanan gençlere deneme sınavları, birebir rehberlik-danışmanlık hizmeti, motivasyon seminerleri, üniversite tanıtım gezileri, eğitim kampları hizmetleri de verildi.

‘Genç Gelecek Merkezi'nde Üniversiteye hazırlanan öğrencilerden, 5’i Tıp Fakültesi,  10’u Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakültesi, 7’si Hukuk Fakültesi, 7’si Mimarlık Fakültesi, 49’u Mühendislik Fakültesi, 186’sı Sağlık Bölümleri, 62’si Eğitim fakültesi, 14’ü İlahiyat Fakültesi, 59’i İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 10’u Psikoloji-PDR ve Sosyoloji Bölümü, 36’sı Fen Edebiyat Fakültesi ve 244’ü  üniversitelerin diğer fakültelerine yerleştiler..

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI