SANCAKTEPE’DE BALKONLAR ÇİÇEK AÇACAK

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, bu sene 2’incisi düzenlenecek olan ‘Balkonlar Çiçek Açıyor’ yarışması için start verdi. Başkan Döğücü, Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi Mahallelerinde Sancaktepelilere çiçek dağıtımı yaptı.
 Tarih: 09-08-2022 15:30:56   Güncelleme: 09-08-2022 16:53:56
SANCAKTEPE’DE BALKONLAR ÇİÇEK AÇACAK

YEŞİL BALKONLAR PROJEMİZİN 2. ETABINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Başkan Döğücü, çiçek dağıtımında yaptığı konuşmada; “Balkonlarımızı GÜZELLEŞTİRİYORRUZ. Geçen sene yaptığımız gibi balkon yarışması yapacağız. Balkonlarında en güzel çiçeği yetiştiren en güzel balkona sahip olan Sancaktepelilere bizim ödüllerimiz olacak. Çiçeklerimizi dağıttık, onlar balkonlarını güzel bir hale getirip fotoğraflarını çekip bize gönderecekler. Bu yarışanın neticesinde dereceye girenleri belirleyeceğiz. Biz Sancaktepe’yi yaşanabilir bir Sancaktepe olduğunu çok iyi biliyoruz. Ama herkesin bunu hissetmesini istiyoruz. Yeşil Balkonlar Projemizin 2. Etabını gerçekleştiriyoruz.

GÖNLÜMÜZ ÇİÇEK AÇSIN İSTEDİK

Bu sene de geçen sene olduğu gibi bu güzel balkonların arasından en güzelini biz seçelim. Hem evimizi hem de çevremizi güzelleştirelim ki ruhumuz da güzel olsun birbirimize bakışımız da güzel olsun ve gönlümüz çiçek açsın istedik. Sancaktepeli hanımefendileri çok güzel desteğinin olacağına evlerini, balkonlarını ve bahçelerini güzelleştireceklerine gönülden inanıyorum. Güzel bir Sancaktepe için, yaşanabilir bir Sancaktepe için el ele verelim hayırlı olsun” dedi.   

 

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI