ŞAMPİYONUN KUPASINI KAFTANCIOĞLU VERDİ

CHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından 4 Aralık’ta başlayan Mahalleler Arası Cumhuriyet Futbol Turnuvası sona erdi. CHP’nin Kartal’da ki 20 mahalle biriminin katıldığı turnuvanın şampiyonu Hürriyet Mahallesi oldu.
 Tarih: 16-01-2022 17:01:20   Güncelleme: 16-01-2022 17:33:20
ŞAMPİYONUN KUPASINI KAFTANCIOĞLU VERDİ

Kartal Yunus Arena Halı Sahası'nda düzenlenen ve 13 gün süren CHP Kartal Mahalleler Arası Cumhuriyet Futbol Turnuvası, Yakacık Yeni Mahalle ve Hürriyet Mahallesi’nin oynadığı final maçıyla sona erdi. Final maçını. Turnuvanın final maçını Hürriyet Mahallesi takımı 4-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçı sonrası kupa töreni düzenlendi. Törene CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ve yardımcıları ile CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, başkan yardımcıları ve mahalle birim başkanları katıldı.

BÜYÜK KAZANIM ELDE ETTİK

Kupa töreninde konuşan CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, pandemi nedeniyle bu tarz organizasyonlara ara vermek zorunda kaldıklarını, düzenlenen futbol turnuvasıyla örgüt içinde birlik ve beraberliği pekiştirmek istediklerini ve turnuvanın sonunda partileri açısından büyük bir kazanım elde ettiklerini kaydetti.

MÜCADELE RUHU SERGİLENDİ

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ise, kendisinin de voleybol oynadığını, voleybolun sadece bir spordan öte ‘pas sende’ sözüyle grup olarak dayanışma ve takım ruhunu insana kazandırdığını belirtti. Kaftancıoğlu, düzenlenen futbol turnuvasından da dostluk, dayanışma ve birlikte mücadele etme ruhunun ön plana çıktığını belirterek turnuvaya katılan bütün mahallelere teşekkür etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ve CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, turnuvanın şampiyonu Hürriyet Mahallesi takımına kupalarını verdi. Turnuvaya katılan mahalle başkanlarına ve şampiyonada top koşturan oyunculara ve mahalle birim başkanlarına madalyaları verildi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI