PROMASİAD'DAN ANLAMLI PROTOKOL

PROMASİAD, Zeytinburnu İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İş Birliği Protokolü İmzaladı
 Tarih: 05-12-2023 13:51:34   Güncelleme: 05-12-2023 13:58:34
PROMASİAD'DAN ANLAMLI PROTOKOL

Zeytinburnu İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sektör profesyonelleri PROMASİAD (Promosyon ve Matbaa Sanayicileri İş İnsanları Derneği) yetkililerini ağırladı. Okul-Sanayi İş birliği Seminerleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, Grafik ve Fotoğrafçılık, Matbaa, Dijital Baskı ve Baskı Öncesi Hazırlık Bölümü öğrencileri sektör liderleriyle bir araya geldi.

PROMASİAD Genel Başkanı Ömer Karatemiz ve Başkan Yardımcısı Bayram Sarıkaya’nın konuşmacı olarak katıldıkları programda görsel tasarım, matbaa ve promosyon sektörleri, mesleki eğitim ve sivil toplum çalışmaları konularında önemli değerlendirmelerde bulundu. Programın ardından, mesleki eğitim ile iş dünyası arasındaki iş birliğini artırmak amacıyla okul yönetimi ile PROMASİAD arasında iş birliği protokolü imzalandı.

PROMASİAD aynı zamanda, Marmara Üniversitesi Medya Okuryazarlığı Kulübü öğrencilerini misafir etti. Tanıtım ürünlerinin kurumsal iletişimdeki kritik önemini ele alan toplantıya PROMASİAD Genel Başkanı Ömer Karatemiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Emre İnce katıldı. Gençlik Kurulu ve Marmara Üniversitesi Medya Okuryazarlığı Kulübü arasındaki iş birliği, gelecekteki ortak çalışmalara yönelik umut vadeden adımlar atmıştır.

Bu anlamlı buluşmaların, öğrencilere sektörle ilgili değerli deneyimler kazandırdığı ve iş dünyası ile eğitim kurumları arasında güçlü bir köprü oluşturduğu vurgulandı. PROMASİAD'ın genç yeteneklere yönelik destekleri ve iş birliği çabaları, sektördeki nitelikli iş gücünün yetişmesine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI