Polise 'katil' diyen CHP'li İBB'de yönetici oldu

CHPnin ilçe teşkilatlarında görev yapan Recep Karakoç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür A.Ş.ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.
 Tarih: 06-05-2021 16:50:00
Polise 'katil' diyen CHP'li İBB'de yönetici oldu

İBB, iştiraki olan kurumlarda CHP'li isimlere kadro vermeye devam ediyor. Partinin ilçe teşkilatlarında Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Recep Karakoç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Kültür A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandığını duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun her fırsatta "liyakate önem veriyoruz" açıklaması yaptığı ortamda, Karakoç'un CHP Başakşehir İlçe Başkanı'nın referansı ile göreve getirildiği ortaya çıktı.

Karakoç, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Bana referans olup öneren CHP Başakşehir İlçe Başkanımız Sayın Av. Deniz Bakır'a teşekkürü borç bilirim." dedi.

POLİSE "KATİL" DEDİĞİ PAYLAŞIMLARI BULUNUYOR

Gezi Parkı provokasyonlarında ön saflarda yer alan Karakoç'un kişisel sosyal medya hesabında, polislere "katil" dediği paylaşımlar bulunuyor.

Okmeydanı #UğurKurt 'u uğurladı. Canlar, yoldaşlar hep bir ağızdan haykırdı: #KatilPolisOkmeydanındanDefol pic.twitter.com/aX4KOHHDYN

— Recep Karakoç (@Recepkarakocc) May 23, 2014
Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI