PESİAD, PENDİK’TE 25 ANA SINIFI YAPACAK

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bayram, Pendik’te sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.
 Tarih: 02-04-2022 16:04:32
PESİAD, PENDİK’TE 25 ANA SINIFI YAPACAK

PESİAD Başkanı Kadir Bayram, eğitim alanında örnek bir projeyi hayata geçirdi. Çocukların okul öncesi eğitimine önem verdiklerini belirten Bayram, ilçede 25 ana sınıfı yapmak için Pendik Kaymakamlığı ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Pendik Kaymakamlığı’nda düzenlenen imza protokolüne Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ve PESİAD Başkanı Kadir Bayram katıldı.

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Pendik’e, 1.000.000 ₺ bedelli 25 okulda ana sınıfı yapmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını belirterek, PESİAD Başkanı Kadir Bayram'a ve hayırsever iş insanlarına teşekkür etti.

Protokolün imzalanmasının ardından PESİAD Başkanı Kadir Bayram, ana sınıfının yapımına başlayacaklarını belirterek, “Protokolümüzün İlçemize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI