Pereira'ya tepkiler çığ gibi: Nerede çalıştığının farkına var!

Antwerp maçının ardından Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacak seviyede olmadığını belirten Vitor Pereira'ya spor medyasından tepki geldi.
 Tarih: 23-10-2021 14:00:00
Pereira'ya tepkiler çığ gibi: Nerede çalıştığının farkına var!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında evinde Antwerp ile 2-2 berabere kalarak gruptan çıkma şansını zora sokan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın sözleri çok tartışıldı.

Vitor Pereira, Antwerp maçı sonrasında "Kulüpte herhangi biri Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacak seviyede olduğunu düşünmemeli. Biz bu turnuvayı kazanacak seviyede değiliz" açıklaması yapmıştı. Taraftarların bir kısmı Pereira'nın bu sözlerini eleştirirken bir kısmı ise "Gerçekçi" yorumunda bulundu.

FUTBOL DÜNYASINDAN BÜYÜK TEPKİ GELDİ!

Pereira'nın sözleri sarı-lacivertli taraftarların yanı sıra futbol medyasından da tepki aldı. Fenerbahçe'nin eski futbolcularından İlker Yağcıoğlu, "Tamam, Avrupa Ligi Kupası'nı almak zor. Takımın seviyesi şu anda bu değil. Ancak Olympiakos ve Antwerp'ten Fenrebahçe daha kötü takım mı? Sen gruptan çıksan daha sonra elensen kimse sana bir şey demez. Bu tür demeçlerle futbolcular Avrupa Kupası maçlarına motive olmakta fazlasıyla zorlanır." ifadelerini kullanarak Pereira'yı eleştirdi.

"PEREİRA'NIN AKLINDA LİG VAR"

Futbol yorumcusu Evren Turhan ise "Her şeyden önce hedef önemli. Demek ki Pereira sadece ligi hedefliyor. Bu durum ona göre normal olabilir ama bize göre normal değil. Mesela Galatasaray'ın Terim'in mutlaka Avrupa hedefi vardır. Ben Avrupa'da hedefleri büyük tutmak gerektiği kanaatindeyim. Pereira'nın sözlerini doğru bulmuyorum." şeklinde konuştu.

"BUNU SÖYLEMENİN BİR ANLAMI YOK"

Pereira'yı sert bir dille eleştiren Oktay Derelioğlu, "Bir teknik adamın yarışırken bir işin olumsuzluğundan bahsetmesi büyük hata. Bunu söylemenin anlamı yok. Öncelikle gruptan çıkmaya bakacaksın. Pereira, Fenerbahçe'de bir kere başarısız oldu ama ikinci şansı da aldı. Türk hocaya bu şansı vermiyorlar. Öncelikle nerede olduğunun farkına varması gerekiyor." dedi.

"FENERBAHÇE NEREDEYSE, O KUPAYA SAHİPTİR"

beIN Sports yorumcusu eski Fenerbahçeli Volkan Demirel, Pereira'nın bu sözlerini "Fenerbahçe neredeyse, o kupaya sahiptir. Oyun olarak Avrupa'da daha iştahlı bir Fenerbahçe var. Net denmese bile 10 pozisyonu var, önceki maç da öyle. Avrupa'da daha heyecanlı bir Fenerbahçe var. Avrupa'da Fenerbahçe'ye karşı bu kadar kapanarak oynamıyorlar" sözleriyle eleştirdi.

Pereira'nın sözlerine sosyal medyadan gelen tepkiler:

"Büyük takım hocası böyle konuşmaz. Tavrı doğru değildi!"

"Pereira, kalan maçlar öncesinde oyuncuları negatif yönde etkiledi."

"Fenerbahçe hocası böyle bir açıklama yapmaz. Çok yanlış!"

"Herkes dünyanın en büyük kupası Süper Lig'in peşinde!..."
 

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI