PENDİKLİ ÇOCUKLARA MASAL GİBİ BİR PARK

Pendik Belediyesi, Kavakpırar Mahallesi’nde her yaştan insana hitap edecek 8 bin metrekare alan üzerine yapılmış Masal Parkı’nı hizmete açtı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin açılışta yaptığı konuşmada; “Çocuklarımızın sanatsal öğretileri öğrendiği, masal kahramanlarının yer aldığı bir alanı sizlere hediye ediyoruz” dedi.
 Tarih: 22-06-2022 16:08:26   Güncelleme: 22-06-2022 16:16:26
PENDİKLİ ÇOCUKLARA MASAL GİBİ BİR PARK

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,  açılışın hafta planlandığını ancak Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Kavakpınarlı şehit Piyade Uz. Çavuş Kadir Kemik’in cenazesi nedeniyle ertelediklerini belirterek; “Bildiğiniz gibi Kavakpınarımızda bir şehit kardeşimiz olduğu için programımızı ertelemek zorunda kaldık. Bu vesile ile şehit kardeşimiz ailesine başsağlığı ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

25 YAŞ ALTINDA 210 BİN GENCİMİZ VAR

Çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz. Hem hükümet olarak hem belediye olarak yapacağımız yatırımları buna göre planlıyoruz. Türkiye’nin nüfusu çok genç bir nüfus. Pendik’in nüfusu da buna paralel olarak genç nüfusa sahip. 25 yaş altında Pendik’te yaklaşık 210 bin gencimiz var. Gençlerimizin geleceği ile ilgili çalışmalarımızı projelerimizi her seferinde yenilemeye gayret ediyoruz.

SEÇİM VAADİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Seçim öncesi vaat etmiş olduğumuz gibi çocuklarımıza da bir vaadimiz vardı. Bu vaadimizde Pendik’te bir masal parkını kurmaktı. Hamd olsun onun açılışını bugün sizlerle birlikte yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Gençler üzerine çalışmalarımız devam ediyor. AÇEM Evlerimizde gençlerimiz aileleriyle birlikte yetiştirmeye çalışıyoruz. Bilim Merkezi’miz var geleceğin teknolojisi konusunda uzman olacak kardeşlerimizi yetiştirmekle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu kardeşlerimizin sanatsal ve kültürel faaliyetlerine katkı sunmak adına kuralarımız devam ediyor.

17’İNCİ SPOR KOMPLEKSİMİZİ AÇIYORUZ

Gençlerimizin enerjilerini atabilecekleri ve sportif faaliyetlerini yapabileceği gençlik merkezlerimiz ve spor komplekslerimiz var. Şuana kadar Pendik’te 16 spor kompleksini hizmete açtık. İnşallah önümüzdeki günlerde Kavakpınar’da 17. Spor kompleksimizin açılışını sizlerle birlikte yapacağız. Kaynarca Mahallemizde Pendik’imizin  en büyük spor kompleksini önümüzde ki aylarda sizlerin hizmetinize sunacağız. Sanayi Mahallemizdeki spor kompleksimizi de hazır hale getirmeye çalışacağız.

15 TANE KÜTÜPHANEMİZ OLDU

Pendik’te şuana kadar 15 tane kütüphaneyi hizmete açtık. Masal Parkı’mızda da yeni bir kütüphaneyi hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Esenyalı ve Orhangazi Mahallerimizde kütüphanemizin inşaatı devam ediyor. Kaynarsa Spor Kompleksimizde ki Millet Kıraathanesi’ni inşallah yine sizlerle beraber açacağız. Gençlik Kampımız sizlerin emrinde her zaman kullanıma hazır genç kardeşlerimizi orada ağırlamaya devam ediyoruz. İlk defa üniversite kazanan Pendik’te oturan tüm kardeşlerimize eğitim yardımımıza bu yıl da artarak devam edeceğiz.  

İSTANBUL’DA EN FAZLA YATIRIM YAPAN İLÇEYİZ

2019 yılından bu güne kadar İstanbul’da en fazla yatırım yapan ilçesi durumundayız. Elhamdülillah. Yine bundan sonrada yatırımlarımıza devam edeceğiz. Maliyetler artsa bile biz hız kesmeden çalışmalarımız yatırımlarımıza devam edeceğiz. Sizlere ne yapsak azdır. Sizlere daha iyi hizmet sunmak için yeni belediye binamızın hızlı bir şekilde inşaatı devam ediyor. İnşallah bu dönem içinde bitirip sizlere daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

PENDİK’İ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

Biz seçim öncesi vaat yaparken fizik yatırımlarımızı, alt yapı yatırımlarımızı, üst yapı yatırımlarımızı tabii ki devam ettiriyoruz. Bizim en büyük vaadimiz şu; Biz vatandaşımızla sokakta beraber olacağız, kahvede beraber olacağız, esnafımızın dükkanında ve herkesle beraber olacağız ve beraber Pendik’i yöneteceğiz demiştik. Bu sözümüzü yerine getirmeye devam ediyoruz. Birileri laf üretiyor biz hizmet üretiyoruz. Vatandaşa yaptığımız hizmetlerin hakka hizmet olduğunun bilinciyle çalışıyoruz” diyerek Masal Parkı’nın açılışı dualarla yapıldı.  

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI