PENDİK’TE “ÇOCUK SPORLARI PARKLARIMIZDA” ETKİNLİĞİ

PENDİK BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLARIN FİZİKSEL VE SOSYAL AÇIDAN GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA BAŞLATTIĞI ETKİNLİĞE YOĞUN İLGİ OLDU
 Tarih: 08-08-2024 17:44:59   Güncelleme: 08-08-2024 17:58:59
PENDİK’TE “ÇOCUK SPORLARI PARKLARIMIZDA” ETKİNLİĞİ

Pendik Belediyesi, “Çocuk Sporları Parklarımızda” etkinliğiyle çocukları parklarda buluşturuyor. Çocukların müzik eşliğinde spor yaptığı etkinliğin ilki, Bosnalı Şehit Çocukları Parkı’nda gerçekleşti.

Spor faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, bu kez çocuklara yönelik “Çocuk Sporları Parklarımızda” etkinliği düzenliyor. Çocukların fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe çocukların ilgisi yoğun oldu. İlki Bosnalı Şehit Çocukları Parkı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar, eğitmenler ve müzik eşliğinde parkur ve reaksiyon oyunu oynadı. Çocuklarını izleyen aileler keyifli vakit geçirirken tüm katılımcılara sırt çantası hediye edildi.

“Çocuk Sporları Parklarımızda” etkinliği Eylül ayına kadar Çarşamba ve Cuma günleri Pendik genelinde belirlenen parklarda devam edecek.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI