PENDİK’ TE AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

PENDİK BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİKLER BİR AY SÜRECEK
 Tarih: 03-07-2024 23:28:32
PENDİK’ TE AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen “Açık Hava Çocuk Etkinlikleri” başladı. Farklı mahallelerde bir ay sürecek etkinliklere katılan çocuklar, palyaçodan Hacivat ve Karagöz’e kadar çok sayıda gösteriyle doyasıya eğleniyor.

İlçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilecek çocuk etkinlerinin ilki, Göçbeyli Mahallesi’nde yapıldı. Süleyman Cem Bıyık İlkokulu bahçesinde çocuklar, palyaço gösterileri, yüz boyama, Hacivat ve Karagöz, sahne gösterileri ve eğlenceli bilim gösterileri ile keyifli vakit geçirdiler.

Etkinliklere anne babalarıyla birlikte katılan çocuklar, doyasıya eğlenirken geleneksel Hacivat Karagöz gösterisiyle kültürel bir deneyim de yaşadı. Büyük ilgi gören bilim gösterisi ise yeni şeyler öğrenip keşfetmelerini sağladı.

Yaz tatilinde etkinliklerini sürdürecek olan Pendik Belediyesi, çocukların eğitici, öğretici ve eğlendirici etkinliklerle vakit geçirmesini amaçlıyor. Bir ay boyunca her gün başka bir mahallede gerçekleştirilecek olan Açık Hava Çocuk Etkinlikleri, 31 Temmuz Çarşamba gününe kadar devam edecek. Etkinliklerin ikincisi Ertuğrulgazi Mahallesi Ercan Görür İlkokulu’nda düzenlenecek.

Açık Hava Çocuk Etkinlikleri takvimi şu şekilde: “ 04 Temmuz Perşembe Ertuğrulgazi Mahallesi Ercan Görür İlkokulu, 05 Temmuz Cuma Sülüntepe Mahallesi Şeyhli Ortaokulu, 06 Temmuz Cumartesi Kurtköy Mahallesi Kurtköy Kültür Sokağı, 07 Temmuz Pazar Fevzi Çakmak Mahallesi Pendik Millet Bahçesi, 09 Temmuz Salı  Dumlupınar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, 11 Temmuz Perşembe Çınardere Mahallesi Faruk Demirbağ Ortaokulu, 12 Temmuz Cuma Velibaba Mahallesi Velibaba İlkokulu, 13 Temmuz Cumartesi: Yayalar Mahallesi Artukbey İlkokulu, 14 Temmuz Pazar Yenişehir Mahallesi Pendik Korusu, 16 Temmuz Salı Güllübağlar Mahallesi Nurullah Genç İlkokulu, 18 Temmuz Perşembe Kavakpınar Mahallesi Fuat Köprülü İlkokulu 19 Temmuz Cuma Kavakpınar Mahallesi Kavakpınar İlkokulu, 20 Temmuz Cumartesi Çamçeşme Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu, 21 Temmuz Pazar Fevzi Çakmak Mahallesi Ertuğrulgazi İlkokulu, 23 Temmuz Salı Sapanbağları Mahallesi Atatürk İlkokulu, 25 Temmuz Perşembe Doğu Mahallesi Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu, 26 Temmuz Cuma Kaynarca Mahallesi Yıldırım Beyazıt İlkokulu, 27 Temmuz Cumartesi  Güzelyalı Mahallesi Şehit Selçuk Beki Ortaokulu, 28 Temmuz Pazar Orhangazi Mahallesi İsa Yusuf Alptekin Ortaokulu, 30 Temmuz Salı Esenyalı Mahallesi Milli Eğitim Vakfı İlkokulu ve 31 Temmuz Çarşamba Ahmet Yesevi Mahallesi Ergenekon Ortaokulu.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI