PENDİK’İN YILDIZLARI KUPALARINI ALDI

Pendik Belediyesi, Pendik ilçe Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğreti Yılı Pendik Okul Sporları İlçe Tertip Komitesi tarafından düzenlenen törende ilçe birinciliği kazanan okullar kupalarını aldı.
 Tarih: 02-06-2022 14:46:01
PENDİK’İN YILDIZLARI KUPALARINI ALDI

Pendik Belediyesi Kurtköy Spor Salonu’nda düzenlenen Pendik’in Yıldızları Kupa Törenine, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütcü, Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Aka, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Pendik Spor Okulları İlçe Tertip Kurulu Komitesi adına beden eğitimi öğretmeni Özgür Gür, pandemi koşullarında müsabakalar olacak mı? Olmayacak mı? Tartışmaları yapılırken kurallarına uyarak Türkiye’de ilçeler arası okul sporlarına başlattıklarını belirterek; “ Pendik Kaymakamımız Dr. Hülya Kaya Başkanlığında, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pendik Belediyesi ortaklığında toplam 17 branşta yarışmalar tamamlandı.

1000’İN ÜZERİNDE MÜSABAKA YAPILDI

1000’in üzerinde resmi müsabaka, 2490 öğrencimize madalya ve dereceye giren okullara da 276 kupa verildi. Pendik Belediye Başkanımız Ahmet Cin tarafından dereceye giren tüm öğrencilere hediyeler verildi.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDUK

İlçemizde bulunan 252 okulumuzun 236’sı okul müsabakalarına katılarak %94 katılım ile ilçe olarak Türkiye birincisi olduk. Okullarımızda ki her 3 öğrenciden 1’ine okul sporlarına katarak 42543 lisanslı öğrenci ile Türkiye’de 973 ilçe arasından 2’inci ve 73 ilden fazla lisanslı öğrenci sayısına ulaştık” dedi.

SPOR KOMPLEKSİ SAYIMIZ 17’E ULAŞTI

Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Ögütcü, Pendik’in çocuklarının her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünerek hareket ettiklerini belirterek;

“ Belediye Başkanımız Ahmet Cin beyefendinin selamlarını iletiyorum. Bir programı olduğu için törene katılamadı. Pendik’te 13 tane spor kompleksimiz var. İnşallah kısa bir süre sonra iki tane spor kompleksimizide hizmete açacağız. Böylece ilçemizde ki spor kompleksleri üst yapı yatırımlarını bitirmiş olacağız.  Sadece spor komplekslerini yapmak bir şey anlam ifade etmiyor. Bunların içlerini doldurmamız gerekiyor. Bu noktada kıymetli hocalarımızdan değerli müdürlerimizden destek bekliyoruz. Ben başarı gösteren tüm öğrenci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

ÇOK GURURLUYUZ

Özgür hocamın ifade ettiği gibi bu başarıdan ötürü çok gururluyuz. Bu gurur bu salondaki herkesindir.  Şuan aramızda olmayan Kaymakamımız Hülya hanımındır, çok kıymetli Belediye Başkanımız Ahmet Cin beyefendidir. Bu organizasyonlarda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI