PENDİK BELEDİYESİ REKORA KOŞUYOR

Pendik Belediyesi 14. spor kompleksini Kaynarca Mahallesi’ne yapıyor. Önümüzdeki yaz tamamlanması planlanan komplekste basketbol, jimnastik, minder sporları ve fitness dışında diğer spor komplekslerinden farklı olarak kütüphane yer alacak.
 Tarih: 13-01-2022 14:40:17   Güncelleme: 13-01-2022 15:14:17
PENDİK BELEDİYESİ REKORA KOŞUYOR

PENDİK BELEDİYESİ'NDEN KAYNARCA'YA DEV SPOR KOMPLEKSİ

Pendik Belediyesi, Türkiye genelinde bir ilçe belediyesi olarak, en fazla spor komplesine sahip belediye ünvanını koruyor. İstanbul'da üst üste 3 yıl en fazla yatırım yapan Pendik belediyesi, geleceğin şampiyonlarının yetiştirileceği, sporu bir yaşam biçimi haline getirmek için ilçenin her mahallesine yaptığı spor kompleksi sayısını 14'e çıkardı. Kaynarca Mahallesi'ne yapılan dev spor kompleksi inşaatının kaba inşaatı tamamlanmak üzere.  

Toplamda 11 bin 500 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak dev kompleks, zemin dahil 4 kattan oluşacak. Komplekste basketbol, jimnastik, minder sporları ve fitness alanlarının yanı sıra diğer spor komplekslerinden farklı olarak kütüphane ve eğitim amaçlı sınıflar yer alacak. Kaba inşaatı tamamlanan kompleksin önümüzdeki yaz tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI