OSMAN ÖZKÖYLÜ: SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM...

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü Sivasspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
 Tarih: 08-10-2023 16:03:28   Güncelleme: 08-10-2023 16:09:28
OSMAN ÖZKÖYLÜ: SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM...

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Pendik Belediye Stadyumu’nda oynanan maçın ilk Süper Lig karşılaşması olduğunu belirterek Pendik’te tarihi bir gün yaşandığını kaydetti. Tarihi günde kazanmayı ve ihtiyacı olan 3 puanlı galibiyet moralini çok istediklerini belirterek şöyle devam etti; “Eksikliklerimize rağmen çok hazırlandık. Geçen hafta Trabzon maçında da olmayan 5 oyuncularımız bu maçta da yoktu. Daha önce ilk 11’de oynamış oyuncularımız aramızda yok. O, yüzden hamle şansımız biraz kısıtlıydı ama bütün oyuncularımız ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.  Yenen erken gol ki yine geçen hafta da aynı şeyi Trabzon’da da yaşadık. 3 dakikada çok basit bir yan top golü yedik.

ERKEN YENEN GOL…

Maça gol yiyerek başladığınız zaman var olan bütün enerjiniz biranda darbe alıyor. Motivasyonunuz etkileniyor. Bugün çok fazla topa sahip olduk, rakip ceza sahası içerisinde pozisyonlar bulmaya çalıştık. 2. Yarı sistem ve format değişikliği ile 2-0 geri düşmemize rağmen yine kendi oyunumuzu doğru şekilde oynaya çalıştık ve maçı 2-2’ye getirdik. Tam öyle bir an acaba dönecek mi kazanacağız mı? Derken biranda yediğimiz gol ve bence tekrar izlemekte fayda olacaktır gol öncesi hareketi faul olarak gördüm. Tabii burada her şeyi hakeme bağlamıyoruz kendi dikkatsizliğimiz, konsantrasyon eksikliğimiz topun düştüğü yerdeki oyuncularımızın yeterli hamleyi yapmaması yenilen 3. Gol, tam tavan yapan maçı kazanacağız rakibi de demorilize eden attığımız 2. Golden sonra maçı kazanmayı umut ederken tekrar 3-2 geriye düştük. Bir aranda oyun gücümüz zayıfladı.

KİMSE ÇOCUĞUNU TEK ETMEZ…

Teknik adamla, teknik ekiple bir problem olduğunu bilsem ben asla bu kulübe zarar vermek istemem. Bu kulüp bizim çocuğumuz gibi. Biz bu çocuğu bebekken aldık iki senede buraya taşıdık. Büyük emek harcadım. Büyük fedakârlıklar yaptık, evimize gitmedik, sabahlara kadar analizler yaptık… Takımın başarısı ile o kadar uğraşıyoruz didiniyoruz. Kimse bize küfür etsin diye değil… Yani tepki olabilir, herkes haklıdır beklentisi vardır ama bizim beklentimiz kimsede yok bunu herkes bilsin. Savaşmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz.

2. LİG’DEN BU TAKIMI SÜPER LİG’E GETİRDİM…

Ben ne zaman bu takım için bir şey yapamayacağımı anlarsam zaten o zaman terk ederim. Ben çocuğumu terk etmen. Bu takım benim çocuğum, bu takım benim bebeğim. 2. Lig’den ben bu takımı aldım buraya Süper Lig’e getirdim. Bu kadar kolay bırakmayacağım.Bu kadar eksiğimizle bu kadar dezavantajımızla toplama takımla ki o toplama takım bana göre çok iyi oyunlar oynuyor, ufak oyunlarla maçı kaybediyor. Ben bir kez daha oyuncularıma teşekkür ediyorum. Yaptıkları mücadele için. Kaybetmiş olabiliriz ama geri dönmek için, vaz geçmedikleri için, sonuna kadar mücadele ettikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Biz oyun olarak doğru yoldayız.

SİVASSPOR’U TEBRİK EDİYORUM…

Sivasspor’u kazandığı için tabii ki tebrik edeceğim, oyun olarak baktığınızda bir tane oynamaya çalışan bir takım var birde de tamamen oynayan takımın hatalarını kovalayıp gol atmaya çalışan bir takım var.  İki takım arasında ki fark bu.

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM…

Burada teknik adamlık bir problem olsa ben bu kulübe zarar vermem. Bu kulüpteki herkesi çok seviyorum başkanımızı, yönetimimizi, bize sahip çıkan insanlarımızı çok seviyorum. Onlara asla zarar gelsin istemem.  Hiçbir yered e gitmiyorum. Buradayım, sonuna kadar da mücadele edeceğim. Hiç kimse çocuğunu terk etmez. Bende terk etmeyeceğim sonuna kadar mücadele edeceğim.” dedi…

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİKSPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI