Numan Kurtullmuş'tan İsrail'e sert tepki: Kudüs; davamızdır!

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, tüm dünyanın ve İslam ülkelerinin gözü önünde Siyonist İsrail zulmünün her geçen gün arttığını söyledi.
 Tarih: 06-05-2021 15:50:00
Numan Kurtullmuş'tan İsrail'e sert tepki: Kudüs; davamızdır!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, tüm dünyanın ve İslam ülkelerinin gözü önünde Siyonist İsrail zulmünün her geçen gün mazlum Filistinlilere karşı şiddetini artırarak devam ettiğini belirtti. 

Sosyal medya hesabından işgalci İsrail'e sert tepki gösteren Kurtulmuş, "İsrail askerlerinin ve yasadışı yerleşimcilerin Ramazan Şerif’in başlangıcından itibaren düzenledikleri hain saldırıları lanetliyorum." ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş, "Katil ve işgalci İsrail’in yok etmeye çalıştığı ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya sahip çıkmak sadece Filistinlilerin değil İslam dünyasının ve insanlığın ortak sorumluluğundadır." diyerek, "Kudüs; İslam dünyasının kalbi ve Filistin Devletinin Başkentidir! Kudüs; davamızdır!" dedi.

Katil ve işgalci İsrail’in yok etmeye çalıştığı ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya sahip çıkmak sadece Filistinlilerin değil İslam dünyasının ve insanlığın ortak sorumluluğundadır.

Kudüs; İslam dünyasının kalbi ve Filistin Devletinin Başkentidir!

Kudüs; davamızdır!

— Numan KURTULMUŞ (@NumanKurtulmus) May 6, 2021

 

KAYNAK : Haber7
Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI