MUTFAK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ MAHARETLERİNİ SERGİLEDİ

TUZLA BELEDİYESİ MUTFAK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
 Tarih: 02-06-2022 16:12:45
MUTFAK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ MAHARETLERİNİ SERGİLEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen "21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Tuzla’da özel bir etkinlik düzenlendi. Tuzla Belediyesi Mutfak Akademisi öğrencileri mantı etkinliği düzenledi. Etkinlikte pişirilen mantılar, Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde derslere katılan annelere ikram edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde 21-27 Mayıs haftası, Türk mutfak kültürü ve ürünlerinin yurt içi ve yurt dışında çeşitli kurumlar aracılığıyla daha etkin bir şekilde tanıtılmak, uluslararası düzeyde yer edinebilmek ve israftan kaçınabilmek amacıyla ‘Türk Mutfağı Haftası’ olarak ilan edildi. Bu kapsamda Tuzla Belediyesi Mutfak Akademisi’nde Türk mutfağı,  pastacılık ve aşçılık eğitimi alan kursiyerler, Türk mutfağının en önemli lezzetlerinden olan mantı yemeğini pişirdiler. Büyük bir özenle pişirilen yemekler Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’ne giden annelere ikram edildi.

Geleneksel Türk Mutfağı, pastacılık ve aşçılık eğitimlerini ücretsiz verdiklerini ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, tüm kursiyerlere ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI