MUSTAFA KEMAL VE AŞIK VEYSEL MAHALLELERİNE BÜYÜK MÜJDE

Ataşehir’in yıllardır çözülemeyen en büyük sorunlarının biri olan imar problemleribir birçözüme kavuşurken, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planlarıda İBB Meclisi’nde geçti.
 Tarih: 19-02-2024 19:18:40
MUSTAFA KEMAL VE AŞIK VEYSEL MAHALLELERİNE BÜYÜK MÜJDE

Ataşehir’deYenisahra, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Kayışdağı, İnönü, İçerenköy ve Küçükbakkalköy mahallelerinin 1/1000 Ölçekli Uygulamalı İmar Planları ileFerhatpaşa Mahallesi’nin1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planlarınınonaylanmasının ardındanMustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planları da İBB Meclisi’nden geçti.

Konu üzerine açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,“Sevgili Ataşehirliler; 2019 yılında söz verdiğimiz Yenisahra, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Kayışdağı, İnönü, İçerenköy ve Küçükbakkalköy mahallelerimizin 1/1000 Ölçekli Uygulamalı İmar Planları ile Ferhatpaşa, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerimizin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı İBB Meclisi’nden geçti.Vatandaşlarımızın uzun zamandır beklediği bu müjdeli haberi vermekten büyük mutluluk duyuyor, emeği geçen tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum. Tüm Ataşehirimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI